Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporda oran düşerse malulen emeklilik iptal olur mu?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar doktora bavrddum malulen emeklilik için doktor gençsin çalış dedi ama ben artık bıktım yıldım raporum yuzde seksen yeni rapora basvurdum kasımda cıkıcak eski raporla başvursam malulen mekliliğe yuzde seksen raporumla yeni rapor yuzde 60ın altına düserse mekliliğim iptal olurmu işimden olurmuyum ne yapmalıyım bana yardım edin

Siz malülen emekli olmak istemiyormusunuz?
Orasını anlamadım dı?

Kamu mu?
Özel sektör mü?

(SANKİ EMEKLİLİKTEN KORKUYORMUŞ GİBİ HİSSETTİMDE)
(YOKSA İŞİNİZİ KAYBETMEKTENMİ KORKUYORSUNUZ)

merhaba arkadaşlar. benim de rapor oranım %70 ve ben de malulen emekli olmak istiyorum. kamu çalışanıyım. yalnız raporum süreli ve eğer rapor yenilerken oran düşerse emekliliğim iptal olur mu? iptal olursa tekrar göreve dönebilir miyim? yoksa tüm haklarım yanar mı?

ahuse
malulen emeklilik düşünüyorsanız vergi indirimi ile değil eğer o aldığınız rapor işe yaramaz sizi durum tespiti için sgk hastaneye yazı ile sevk etmesi lazım sonra durum bildirir raporunuzu hastane sgk ya gönderecek ve sgk doktor heyeti değerlendirecek.

ahuse

Malulen emeklilikte eski-yeni rapor hiç bir anlam ifade etmez. Malulen emeklilik için kurum sevki ile hastaneye gidip SGK Hastalık Listesi'ne göre Ağır tanısı alabilmek gerek.

Üst Alt