Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporda oran düşmüşse de EKPSS'ye katılabilir miyim?

Turanefe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

maliyeye vergi indirimi müracatında bulundum ama red cvp geldi oranım ½ 40 dan ½ 20 ye düşürüldü 1 ay önce.
epilepsi hastasıyım raporumda ne için kullanıldığı bölümde vergi indirimi için yazıyor aslı raporum kirletildi açıkcası raporum sürekli 2018 ekpss ye müracaat edebilirmiyim.
hastaneden ½ 40 aslı gibidir rapor alabilirmiyim ben şimdi maliye hastaneye bilgi vermişmidir yani suan rapor lazım olsa ½ 40 mı alırım yoksa ½ 20 alırım hastaneden rapor.

sadece vergi indiriminden yararlanamazsınız. onun dışında sınava girmenizde yada atanmanız durumunda raporunuz geçerlidir.

peki ekpss başvurusunda aslı rapor istenirse ne yapcaz veya haziran ayındaki atamalarda inşallah olur hepimiz için atanırsak kurum senden aslı raporunu istedi ve aslı rapor kirletildi ½ 20 yazıyo kabul etmezse çok stresliyim arkadaşım

raporu aldığınız hastaneye başvurun ve onaylı bir örneğini isteyin.

noter onaylı yok sadece raporu alırken hastanenin verdiği fazladan aslı gibi olanı bulunuyo 1 tane

aksine öyle bi zamanda olduki herşey atama zamanında yani zaten 1 puanla kaybettim atamayı.neyse teşekkürler sağolun

ya arkadaşlar çok stresliyim benim oranı düşürdüler yüde 20 ye 40 idi raporumda ne için kullanıldığı bölümde vergi indirimi için yazıyor kafama takılan 2018 ekpss ye girebilirmiyim artı haziran 2017 de atamalar olacak atanırsakki sıkıntı olurmu ve hastaneden suan rapor lazım olsa aslıdır gibi yüde 40 mı alırım yoksa 20 mi ve 2018 başvurularında bizden aslı rapor isterseki ne yapcaz bilmiyorum veya asli gibidir yüde 40 rapor kabul ederlermi şimdiden teşekkürler allah hepimize hayırlı işler versin inşallah atanırız sevgiler saygılar

%40 raporunuz ile vergi indirimi hariç her hakkınızdan yararlanabilirsiniz.

Son alınan rapor oranı geçerlidir.

Hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan suç duyurusunda bulunulan Gökhan Özdemir’in durumu hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü kaynakları ise yaptıkları açıklamada, “Gökhan Özdemir, Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinden yüzde 14, Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinden yüzde 41, hakem hastane olan Ankara Dış Kapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yüzde 33 oranında sağlık kurulu raporu almıştır. 26.03.2012 tarihinde alınan yüzde 33 oranındaki raporun kullanılması gerekirken 13.03.2012 tarihinde alınan yüzde 41 oranındaki rapor kullanılarak devlet memurluğuna başlamıştır.
Özdemir’in geçerli olan raporu yüzde 33 oranında belirtilen hakem hastane raporudur. 657 sayılı devlet memuru kanunları gereğince 29.09.2016 tarihi itibari ile kendisine ödenen maaş, ücret ve benzeri her türlü kazancın yasal faizi ile alınması işe girerken kullandığı belge nedeniyle de Cumhuriyet Savcılığına ‘Nitelikli Dolandırıcılık’ suçundan suç duyurusunda bulunulması teklifi getirildi" denildi.

Üst Alt