Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporda oran düşürüldü! Eski rapor geçersiz mi sayılacak?

Yusufreco

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Bilgi sahibi kişiler yardımcı olursanız sevinirim

2016 yılında vergi indirimi için saglik raporu orani%87 verildi
Sosyal yardım
ÖTV
Ağır engelli
Bakima muhtac
Kutucukları işaretli

2012yilinda tertibatlı arac kullana bilir raporum ve ( H ) ehliyetimde vardı 2017 de arabami sattım ve 2017 de tekrar arac almak istediğimde raporumu yenilemem gerektiği ayrica ehliyetimin yeni tip ehliyet kodlu B sınıf olarak almam gerektiği söylendi

2017 de tertibatli arac kullana bilir raporu %48 olarak verildi ehliyetimide yeni tip ile değiştirdim

Benim bu eski %87 lik raporum iptalmi olmuş oldu, eski raporum ile bakıcı maaşı için başvuru yapa bilirmiyim kabul ederlemi yoksa en son raporunuz %48 deyip kabul etmezler mi, gelirim emekli 4500tl ve 4 kişiyiz başka gelirimiz yok,maaş bağlanır mı acaba

E devletten engelli kimlik karti başvurusunda bulundum adresime %48 engelli kimlik karti gönderildi

Teşekkürler

Yusufreco
Kardeşim yeni raporlarda hastalik oranları düşürdüler,bu yüzden senin rapor oranında düşürülmüş.
Şuan için en son çıkarttığın rapor geçerli olacaktır.
Sana tavsiyem,rapora itiraz yoluna gitmendir,önceki rapor oranınla şuanki rapor oranın arasında uçuk bir fark var.
Ayrica en önemlisi,yeni raporunda ağır engelli ibaresinin kaldırılmış olması sebebiyle evde bakım maaşı hakkinıda kaybetmiş durumdasın.
Sana tavsiyem rapora itiraz edip ikinci bir hastaneden rapor çıkartmandır.

Üst Alt