Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporda oranın düşmesi vergi indirimini etkiler mi?

Emre1818

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben bir soru sormak istiyorum
sosyal haklar için %49 engelli raporum var ortapedik
ötv için heyete gitmek istiyorum burdaki oranımın düşmesi vergi indirimi vb gibi haklarımın kaybına sebeb olurmu?

Yüzde 49 raporunun ötv için Yüzde 90 çıkartmak zordur Yüzde 40 altına düşerse en son aldığınız rapor geçerlidir haklarınızı kaybedersiniz eğer kendiniz kullanmak için engelli Ehliyet i alacaksanız onda yüzde yoktur etkilemez

ortapedik oranda % şartı yok biliyorsunuzki ancak demek istediğim şu (ötv) için tekrar heyete girdim %30 çıktı örnek veriyorum benim ekpss su faturası vergi indirimi için kullandığım rapora bir etkisi olurmu?

Yazdığım anlaşılmadı galiba eğer ehliyetiniz yoksa ve alacaksanız aracı siz kullanacaksanız eğer Ehliyetiniz de özel tertibat kodlarınız yazarsa burda yüzde olmaz ama ehliyetiniz yok araç kullanamıyorsunuz refakatçi niz kullanacak o zaman yüzde 90 rapor almanız gerekli ki ötv den muaf olunuz eğer var olan raporun yüzde 40 altına inerse son aldığınız rapor geçerlidir haklarınız kaybolur

Rapor türleri

Arkadaşlar engelli raporları türüne göremi ayrılır ?

örnek veriyorum sosyal haklar için %46 rapor var ancak ötv sebebi(rapor türü ötv için yazıyor) ile heyete girildiğinde %40 altına düşerse sosyal haklar için alınan haklar kaybolur mu ?

Üst Alt