Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni raporda özel tertibat ibaresini ekletebilir miyim?
Merhabalar, bugün rapor ile acar renault a sorduk, raporda özel tertibat ibaresi olması gerekiyormuş. Ekte bulunan raporu aldığım hastaneden ekletebilir miyim?
@Hipoksi, beklemeyin tekrar rapor alın çünkü bu resmini koyduğunuz rapor araç alımı için alınmış rapor değil. memur olmak için alınmış bir rapor bu. ötv muafiyeti için ayrıca heyete girmen gerek ve raporun açıklama kısmına "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" yazmaları gerekiyor.
yeni rapor için bahçelievler devlet hastanesi başvurdum, işlemleri yaptım. 15 gün içinde e devlette çıkacakmış. İlginç olan 1000 tl ücret aldılar, sorduğumda ise otv muafiyeti özel rapor vs. dediler. Ben de sağlık bakanlığı iletişim hattına başvurdum bu ucret ile ilgili
Maalesef hepimiz 1000 lira ödüyoruz. Bende geçen gün 1000 lira ödedim. Yıllarca SGK primi ödedim, emekli oldum. Sonra devletin doktoruna beni kontrol et rapor ver diyorum. 1000 lira çatlat bakalım diyor. Ne biçim ülkede yaşıyoruz arkadaş!!