Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporu sosyal hizmetlere bildirmeli miyim?

Tuncay0017

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Yenileme raporunu tekrar Ankara'ya gönderecekmiyim

Arkadaşlar 2 yıllık raporum vardı 08.09.2019 a kadar yeniledim şimdi hastaneden aldığım rapor 01.08.2019 dan geçerli
Sürekli oldu bu raporu tekrar Ankara'ya yollayacak miyim yoksa raporu mesela sosyal hizmetler e verebilir miyim hemen
Maaş kesilmesin diye veya başka bir kuruma

Son düzenleme:
Hemen sosyal yardım kurumuna bildirin
Bakım maaşı sosyal hizmetlere. 2022 engelli maaşı sosyal yardımlaşma dayanışma kurumuna bildireceksiniz

Tuncay0017 neden raporu ankaraya gönderiyon raporun ne amaçla kullandığını yaz sorunun cevabı çabuk bulunur

İlk raporumu yollamistim vergi indirimi için engelli kadrosunda çalışıyorum artık çalışamaz verildi şimdi emekli olmak istiyorum o yüzden konuyu araştırıyorum

Biraz araştırdım sanırım vergi indirimi 2 yıllıktı bitti şimdi yeni raporu Ankara'ya onaylatmak gerekiyormuş buda 3_4 ay sürüyormuş

Evet tam bağımlı raporum
Bu arada bildirdik raporu her şeyi baştan sıfırdan istediler banka hesapları tapu vergi dairesi araç ev vs vs tekrar eve gelip kontrol edeceğiz dendi acaba rapor sürekli diyemi bilmem ama her şey baştan yapılacak

Neden öyle bir şey yaptılar yemin ederim eziyet çektiriyorlar insanlara

Tuncay abi bende salı günü hastaneye gidecem yenilemek için dedeme alacam ilk rapor 86 ydi felç verirler mi tam bağımlı 85 yasinda

Rapor süresiz olsa dahi yılda bir kere yine isterler.

@Şamil676767,

Maaş almanı sağlayan oran devam etiği sürece maaş kesilmez. Ama yine de yeni raporu bildirmek zorundasın.

Üst Alt