Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Raporum %51 orana sahip, ama bir yanlışlık var gibi..?

EHN1905

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhaba, sitede uzun zamandır varım ve çeşitli konularda bilgi alış verişinde bulundum ve bana sayısız yararı oldu.

Vergi indirimi için yaklaşık 9 ay önce başvurmultum ve 15 gün önce cevap geldi ve cevapta hastaneye sevkim yazıyordu .
Gerekçe ise omurgadaki hareket kısıtlılığı hakkında bilgi gönderilmesi yazıyordu...

Raporumu 2 yıl önce ÖMSS girdemen bir kaç ay önce almıştım ve oranlarım şuydu.

İLERİ DERECE DORSO -LOMBER SKOLYOZ ORAN %28
KİFOSKOLYAZA BAĞLI AKCİĞER ETKİLENMESİ %20

GÖZ 2 TARAF MİYOP VE ASTİGMAT AMA ORAN YOK HASTALIK TESPİT EDİLMEDİ.

SONUÇ : %42 VE SÜRESİZ

Yeni raporumda ise ozaman teşhis koyduramadığım gözüm ve yaklaşık 3 senedir tedavi gördüğüm Anksiyetemide ekletirmek istedim ve Göz chep up sonuçlarımı ve pskiyatrik tedavi görüğüm hastane epi krizini yanıma alarak heyete girdim ve sonuç aşağıdaki gibi çıktı.

OKB TEDAVİ İLE KISMEN DÜZELEBİLEN %30
GÖZ KON DİSTOFRİSİ VE FOVEAL İNCELME SAĞ GÖRME 0.3 SOL GÖRME 0.3 ERG DALGASI SİLİKÇE. ORAN %12
SKOLYOZ + AKCİĞER ETKİLENMESİ %20

SONUÇ %51

SİZCE BU ORANLAR NORMALMİ ?

Normalmi derken yani azmı vermişler diyosun

oranlar balthazard formulüyle hesaplanır..ve evet sizinkini doğru hesaplamışlar..

Hayır hesap değil verilen oranlar %42 aldığım bir rahatsızlıktan 2012 yılında şimdi % 20 verilmesi tuaf değilm'

Benim beklentim % 60 civarıydı ama aynı hastsane aynı dr neden kesinti yaptı anlamadım doğrusu

Size yapılan test sonuçlarına göre oran verilmiş, bu test sonuçlarını değerlendirebilecek donanıma sahip değiliz. % 51 iyi bir oran, ama siz daha fazla almam gerekiyordu diyorsanız itiraz hakkınızı kullanabilirsiniz. % 60 olabilmesi için % 18 oran daha gerekiyor, hangi hastalığınızdan kırpılmış olabilir bu oran..? Akciğer etkilenmesinde o zamandan bu zamana bir iyileşme olmuş olabilir mi?

Hastaneler yanlışlık yapabiliyor, deneyin tekrardan isterseniz. Sonucuda bizimle paylaşın lütfen..

Aksine skolyoza bağlı akciğer ekilenmesi % 10'a yakın artmış orda sıkıntı yok % 20 iş kaybı verilmiş ama skolyozu olan birisi % 10 bile oran alamaması sizce tuaf değilmi?

% 30 OKB
% 12 GÖZ
% 20 SKOLYOZA BAĞLI AKCİĞER ZAYIFLIĞI. TOPLAM % 51

Yani % 60 geçmemem için bir politika olabilirmi ?

Üst Alt