Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporum %63 sürekli olarak verildi. Vergi indirim başvuru yapsam oran düşer mi?

Ksprsky

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben işitme engelliyim 10.08.2018 yeni raporum %63 sürekli olarak verildi vergi
İndirim başvuru yapacağım ama oran düşecek mi ?

Ksprsky

Ankara raporlarda bir uyuşmazlık görmediği sürece oranları aynı şekilde onaylar.....eksik gördüğü evrak veya tahlil varsa geri hastaneye gönderir sonuçları ister...
o nedenle korkmayın gönderdiğiniz şekilde onaylanır..

Vergi indirim şirket vermiyor

OturanBoğa hozgul 1 yıl şirket çalışıyorum vergi indirim muhasebeci söyledim vermiyoruz yapmıyoruz diyor

Son düzenleme:
Ksprsky

Vermiyoruz ne demek? Sizi engelli kadrosunda mı göstermiyor yoksa gösterdiği halde maaşınıza mı yansıtmıyor?

Ben raporumu 1 ay önce sivas vergi dairesine teslim ettim ankara'ya yolladım vergi indirimi için durumu nasıl takip edebilirim acaba varmıdır net üzerinden bakabileceğim biryerler

Ksprsky ilk önce verği indirimi alacaksın verği indiriminiz verği dairesi tarafından e tebliğatla işyerine birdirir...ondan sonra yararlanmaya başlarsınız...

Özel şirket çalışıyorum vergi indirim başvuru yapacağım muhasebeci vermiyoruz öyle dedi

Emekli olabilmek için vergi indirimi almak şart mı

Üst Alt