Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporumda oran düşerse atamam iptal olur mu?

falathar

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Atanmadan önce aldığımız durum bildirir raporuyla oranımız düşerse daha sonra atanınca atamamız iptal mi olur?

Durum bildirir raporu memurluk yapabilir ya da yapamaz ile ilgilidir. Sağlık raporu ile durum bildirir raporu ayrıdır.

Ama doktorum % yazacağım dedi durum bildirirde. İlla engel raporu hastanesinden mi yoksa herhangi bir hastaneden mi alıyoruz. Doktorum yönetmelik değişti %40 verirsem çalışamaz ibaresi olur çalışamazsın dedi ondan 0 verelim dedi ama engel raporun iptal olur heyette başka bişey çıkmazsa dedi. Durum bildirir heyeti bu arada öğretmenlik veya memurluk için. Emeklide olamam arafta kalırım o zaman %40 alırsam. Ne çalışabilirim ne yardım alırım ne emekli olabilirim 2000 gün daha pirimim. %0 verse engelli atamam iptal olacak diye korkuyorum. Durum bildirirde yüzde alıyoruz ama engelli raporu iptal olmuyor mu?

Sen sağlık raporundan bahsediyorsun. Durum bildirir raporu atandıktan sonra kurum tarafından istenirse gidip hastaneden alıyorsun.
Puanın ve bölümün nedir?

Ya ben erkenden öğretmenlik için alayım dedim. Doktor %40 verirsem çalışmaz ibaresi olur dedi raporunda. 80 puan lisans. Atipik psikoz. Normalde %45 çalışabilirdi. Şimdi %40 çalışamaz yapmışlar son yönetmelikte.

falathar

Kurum istemeden bu raporu alamazsınız tarihi dikkate alınır. Ve durum bildirim raporu sağlık raporundan farklıdır.

Üst Alt