Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporumla vergi indirim oranımı yükseltebilir miyim?

karakabus_

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben işe başlarken aldığım %41 özürlü sağlık raporu ile şuana kadar vergi indiriminden faydalandım.

geçen sene ehliyet almak için hastaneye başvurdum. bana ehliyet alamazsın deyip %62 özürlü sağlık raporu verdiler.

şimdi ben bu %62'lik raporumla daha fazla vergi indirimi için iş yeri muhasebesine başvurabilir miyim?

bir problem olur mu?

bir de anlamadığım şu;

bu raporlar işe giriş için ayrı, ehliyet için ayrı mı değerlendiriliyor? bana göre %62 oran çok fazla geliyor. yani %41'den %62'ye düşecek bir sağlık sorunu görmüyorum...

Yeni raporunuzla muhasebeye değil vergi indirimi aldığınız vergi dairesine başvurmanız gerekiyor.
İlk başvurudaki süreçleri takip etmelisiniz.

muhasebeye ( ben meb'te memur olarak çalışıyorum) sorduğumda sadece sağlık raporunu getir biz hallederiz dediler.

Üç senedir bende vergi indiriminden yararlanıyorum %43 ile ama benim daha önceki raporum daha yüksekti.. Tekrar baş vursam yükseltebilir miyim acaba

eger aynı engelde devam ediyorsanız bence yükseltemesiniz,düşürürsünüz.eskisi gibi yüksek vermiyorlar daha da zorlaştırmışlar.ama başka hastalık ve engel ilave çıkmış ise tabiki de olur.

Üst Alt