Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni sağık raporu için itiraz etmem gerekir mi?

soneman

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
6
raporumu 1 hafta kadar önce almıstım fakat sonucunu haftaya alıcam
sözlü olarak sorduğumda yüzde 36 cıktı denmişti 40 alamadım itiraz etsemde
yeni rapor için itiraz dilekcesi yazmama gerek varmı tekrar oraya gitmem zor yakın zamanda ( farklı şehirdeki hastaneden aldım )
yada direk randevu alıp gidicem bakırköy devlet hastanesine
ve yeni rapor için dilekceme
engelli raporu - özürlü kartı - vergi indirimi - h sınıfı ehliyet
başka bişey yazmama gerek varmı daha sonra tekrar uğraşmamam için yardımıcı olabilirseniz sevinirim

Önce dilediğiniz bir hastaneden yeniden almayı deneyin. Eğer sistemde görünürse zaten onlar size söylerler yakın zamanda aldığınızı ve itiraz etmenizi söylerler. Gerekli yönlendirmeleri yaparlar o zaman. Siz mümkün olduğunda itirazı son şans olarak bırakın. Çünkü itirazlardan sonra tek çözüm dava oluyor. Bundan önce alabildiğinizce yeni başvuru ile almaya çalışın. Ama sistemde görünürse yapacak bir şey yok.
http://www.engelliler.biz/forum/sag...tek-bir-saglik-raporu-almak-icin-dilekce.html

ilgili bölüme baktım pek birşey anlayamadım
itiraz şansa kalmdı memlekete yakında gidemicem
itiraz etmeden istanbul da devlet hastanesine başvurucam şansa bakalım ne olacak

fakat
yeni rapor için dilekceme
engelli raporu - özürlü kartı - vergi indirimi - h sınıfı ehliyet
başka bişey yazmama gerek varmı daha sonra tekrar uğraşmamam için yardımıcı olabilirseniz sevinirim

H sınıfı ehliyet alabilir
Özel tertibatlı otomobil kullanabilir.
Özel eğitim amaçlı değerlendirilmesi uygundur.
2022 sayılı yasadan yararlanabilir
Evde Bakım Aylığı alabilir
Sakat statüsünde çalışabilir
Gelir Vergii muafiyetinden yararlanabilir
Özürlü Kimlik Kartı alabilirÇalıştırılamayacağı iş alanları:

tüm haklar bunlar, hangilerini istiyorsanız eklettirin.
Verdiğim linkte tüm hakların değerlendirilmesini isteyebileceğiniz dilekçe örneği vardı.

bugün babam memleketimdeki il sağlık kuruluna gidip danıştı
onlarda istanbul a sevk ederiz fakat 2 raporda farklı cıkması durumunda rapor sonuclarını bizim bağlı olduğumuz başka ile karar için sevk ederiz demişler
yada 1 sene beklesin durumum ağırlaşırsa tekrar rapor için başvurur demişler
bekleme süresi burda 6 ay görmüştüm
kuruldan 1 sene demişler
beklemem daha mantıklı geldi yoksa cok uğraştıracak
keşke en başta istanbul dan başlasaydım rapor için
raporumda yanlış tarih var 1 doktor 27 ekim yerien 20 ekim muayene yazıyor itiraz etsem ne cıkar rapor yenilenirmi

Son düzenleme:
sağlık raporunda hata

sağlık raporumu aldım fakat sonuc istediğim cıkmadı
raporumda ön sayfada doktor kontrol tarihlerinden 1 inde yanlış tarih var 1 doktor 27 ekim yerine 20 ekim muayene olduğum yazıyor
20 ekim calışma günümdü
itiraz etsem ne cıkar rapor iptal olurmu
yada gecersiz sayılırmı
yenisine başlamam için beklemem gerekiyor yoksa
bekleme süressi 6 aymı 1 senemi
sağlık müdürlğünden 1 sene demişler

Yukarıda arkadaş size çözümü söylemiş başka bir hastaneden tekrar almayı deneyin demiş siz il sağlığa gidip milleti daha çok dürtüp bak ben rapor alamadım diye herkese yaygara yapmış oldunuz ilk önce kimseyi uyandırmadan başka bir hastaneden alıp alamadığınıza bakmalıydınız. Alamazsanız il sağlığa giderdiniz onlar sizi sevk ederdi sevk sonucu alamazsanız mahkeme açardınız arkadaş anlatmış ama siz laftan anlamamışsınız gördüğüm kadarıyla.

laftan anlamamak değil bu işin uzmanlarına danışmak
gidip tekrar rapor alısın sonra sonucu sgk ya ulaşır orda eski rapor gözükür orda fark edilir iptal olur
boşa uğraşırsınız

Üst Alt