Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni sağlık kurlu raporu için eski raporların fotokopisini isediler!?

canfeda20

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

ben daha önce biri evde bakım hizmetinden faydalanıyordum ancak il değişikliği sebebiyle yeni baş vuru yapacağım
sağlık kurulunada yeni rapor için baş vurmak istedim ancak gittiğim devlet hastanesi bana daha önce aldığım raporları sistemde gördü ve benden onların fotokopisini istedi aldğım raporlar 2 tanesi istanbulda bir tansei memleketim muşta istanbuldan aldıklarımın elimde fotokopileri var ancak muştakisi yok elimde
şimdi kim gidecek orda uğraşacakta arşivden fotokopisini alacakta buraya verecek lütfen bana bu işin daha kolay yolunu bilen varsa söylesin.

Engellilerin vay haline.

merhaba herkese öncelikle arkadaşlar artık bu ülke engellilere yada burdan gidin yada ölün diyor niyemi.,
anlatayım seze yahu ben önce trafik kazasında parapleji omirilik hasarı sonucu engelli kaldım tekerlekli sandalye ile zor bi şekilde hayatımı sürdürüyorum buraya kadar normal ancak ben yaklaşık yıl önce H sınıfı ehliyet için ve özel tertibatlı araç kullanmak için bir rapor aldım dolayısıyla o raporumda ağır engelli hayır yazmakta idi ve ondan öncesinden aldığım %81 oranla evde bakım hizmetlerinden faydalanmakta idim lakin yaptığım il değişikliği nedeniyle bakım maaşı kesildi ve yeni bağlanması için taşındığım ile baş vurdum en son aldığım raporlar ağır engelli yazmıyor diye yeni rapor istediler bende bunu anlayışla karşıladım .
gizlemeden isimde verecem belki burdan okurlar utanırlar diye manisa devlet hastanesine baş vurdum bütün film epikiriz rapor ne varsa götürdüm kurula girdim kurulda sordukları benim onlara anlatııklarımı hiç anlatmayayım ve raporumu almaya giittiğimde %94 oran vermişler sürekli vermişler ancak tekerlekli sandalyede yaşamama rğamen belden aşağımı his etmeme me rağmen ağır engelli hayır yazmışlar yani adamlar diyorki git kendini intihar et öl
gittim il sağlık müdürlüğüne itiraaz ettim onarda başka hastaneye sevk etmeden direk izmirdeki hakem hastanelerine gönderecek
bu konuda ne yapmam gerekli arkadaşlar ne olacak bizim halimiz.
saygılarımla.

inşAllah hakem hastane ağır engelli ibaresini ekler. Hukukçulara danışmanı öneririm.

Bu konuda yapman gereken hakem hastaneye gidip raporunu almak olacaktır.Banada düşük oran verilmişti itiraz ettim başka hastane kararı bozdu en son hakem hastaneden aldım raporu.Engellide olsak uğraşmamız gerekiyor hayat çok zor.Hakkını sonuna kadar kullan.

bu işin peşini bırakmam yıllar sürse bırakmam türkiyedeki adalalete pek güvenmem ama gerekirse avrupa insan haklarına kadar götürecem bu davayı

valla bu ülkede yaşamak zor memurlar şerefsiz memurun insiyatifine bırakılırsa maddi konular içine sıcarlar bunlar... siz aynı zamanda ekpssyle atanmıştınız hizmetli olarak çalışıyorsunuz alıyorsunuz ben de atandım bende bakım maaşı alıyordum %80 raporum var çalışıyorum diye maaşımı kestiler

Üst Alt