Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni sistemde Akondroplazi'den engelli raporu alan var mı?

Seyyah_Hrn

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bir ara sistem değişti dendi. Şuanki sistemden rapor olabilen var mı daha doğrusu %40 alabilen varmı?

Anlamıyorum ben bu sağlık sisteminden bişey iş başvurusu yaparsın engelli derler 5 tane hastaneye gidersin engelli raporu vermezler...
helal olsun baştakilere diyecek başka bi sözüm yok malesef...

merhaba arkadaşlar ;
çalışma hayatım pek olumlu gitmedigi için artık rapora başvurma gereksinimi duydum o yüzden maaş istemiyorum çogu arkadaşımızın dedigi gibi yeterki iş alanında önümüz açılsın bu yüzden iki ay süredir raporla uğraşıyorum ama dogru düzgün bir yanıt alamadım öncelikle endokrin bölümüne gittim teşhis konuldu ama oranı belirliyemediler daha sonrada ortapediye gönderildim ortapedide bu benim alanıma girmedigini söyledi heyete girdim fakat hala onaylanmadı çünkü oranı belirliyemiyolar hastaneye gidip tekrardan koşturucam. insanlara resmen eziyet ediyolar.alabiliceğimi sanmıyorum ama bir umut bekliyorum :)

Üst Alt