Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni skoda oktavia ile ilgili görüşleriniz...?

yasin

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
kısmet olursa bu yaz skoda oktavia 1.6 tdı amb. Paketini almaya niyetim var
daha önce bu markayı kullanmış veya kullanıyor olanlar varsa aceba bu model ile ilgili düşüncesi nelerdir.

Araç 1.6 tdı
105 beygir
460 lt bagaj hacmi (yanlış hatırlamıyorsam)
ort tüketim : 3,8 lt

bagaj hacmi 568 lt. araç harika. geçen hafta inceledim buram buram kalite kokuyor araç. insanların marka fanatikliği olmasa octavia jettayı çöpe atar...

Bulundugum yerde skoda bayisi yok birebir binip inceleyemedim lakin pekcok yerde ic malzemenin jettadan daha iyi oldugu vurgulanmis.Bunun disinda motor ve sanziman wv grubunun kaliteli ve sorunsuz olduguna inaniyorum.Bence skoda ile alakali forumlari gezip bakim araliklari ve fiyatlari konusunda bilgi toplayin. Bunun disinda kronik sorun vs... En iyi oralardan ogrenirsiniz.Ortalama tuketiminde 3,8 olabilcegine pek inanmiyorum acikcasi, belki sehir disinda olabilirde 7-8 litre civari yakar bence...

enfer yaklaşık araç çıktığından beri takip ediyorum bakmadığım test kalmadı bu araçla ilgili lakin. yorumlara gelince iş karışıyor aracın resmine bile bakmadan aracı kötüleyenler var yani yorum yapılan sitelerde kim ne dediği belli değil. yaşadığım şehirde de bayiisi yok ancak Veydel kardeşinde dediği gibi araç süper ben yakından inceleyemedim.

Veydel aracı yakından gördüysen dikkat ettinmi amboition modunda direksiyonda müzik kontrol var mı yokmu aracın sitesinden baktım fonk. direksiyon yok diyor ama bence en azından müzik kontrolü standart pakette vardır belki diğer ops. yoktur 20 milyarlık arabalarda bile var lakin aracı yakından görmediğim için çok merak ediyorum.

testlerde de zaten hep full paket gösteriliyor.

Yeni MQB platformunun başarılı ve tüketim performans açısından oldukça verimli araçlarından, skoda marka değeri olarak yükselen bir değer olduğu gibi VW grubu bünyesinde ortak üretilmesinin avantajı olarak oldukça başarılı mühendisliğe sahip. Aynı platformda üretilen kardeşleri şimdilik; Yeni Audi A3, Yeni Vw Golf, Yeni Seat Leon. Bence gayet tercih edilebilir bir araç...

Skoda Octavia , VW jetta ile aynı araç iç malzeme kalitesi ve yeni kasa olmasından dolayı skoda octavia bir kaç adım öndeee , Türkiyede olan vw hayranlığından dolayı ikinci el de satış ve değer kaybı vw daha az olur.
Bu aracı almanı tavsiye ederim pişman olmassın yasin kardeş, ama ambition değil elegance modelini al, ikisinin arasında 5000TL fark var bu aracı 5 yıl kullanacagın için imkanları zorlayıp en ful donanımlı olanı alman tavsiye ederim.

ambition değil elegance alman daha mantıklı olur. ambition çok boş. Direksiyonu tofaş direksiyonu gibi müzük kontrolü filan yok. Ambition alanların hepsi kafasını taşlara vuruyor neden elegance almadık diye. Bence araç türkiyede muadilleri arasında en iyisi durumunda. Aynı paraya alınacak alternatifleri değerlendirdiğinizde octavia bariz şekilde öne çıkıyor. Örneğin yakıt tüketimi, motor tipi, torku, şanzımanı, bagaj hacmi, malzeme kalitesi, görselliği ile. Geçen yıl araç aldım en çok istediğim octaviya idi ancak param yetmedi opel aldım. Şu ana kadar octaviadan pişman olan görmedim. Bu söylediklerimi aynı para ile alınacak alternatifleri ile karşılaşdırark söyledim.

yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkürler hayırlısı ile temmuzda almaya niyetim var kısmet olurda denkleştirebilirsem saygılar...

eğer bekleme gibi bi durumun varsa sene sonunu beklemeni tavsiye ederim. arada minimum 4000tl fark olacaktır. gerçi octavia için lansman fiyatı dediler ama pek inandırıcı gelmedi bana. benim araç almayı planladığım tarih 2014 ocak-şubat aylarında 2013 modeller arasından olacak. bariz fiyat farkı oluyor...

ben bu aracı aldım alalı bir hafta oldu araç gerçekten çok kaliteli dizel sesini hiç içeri almıyor yol seside almıyor çok hızlı ve yakıt tüketimi son derece iyi jetta 1,4 tsı comfortline otomatik araç için kapara vermiştim bu araç türkiyeye geldiği hafta jetta almaktan vazgeçtim kaporamı alıp bu aracı almaya karar verdim . 1,4 jetta comfortline dsg den donanım alarak çok ileride ve malzeme ve işçilik olarak da daha iyi en önemliside yakıt tüketimi bence hiç düşünmeden alınabilecek bir araç indiriminide göz önünde bulundurursak gerçekten çok çok iyi

Merbalar,
Ben bu sene çıkan skoda rapid aldım 1.2 ve 105 beygir bagaj olarak aynı fiyat avantajı var tavsiye ederim.

skoda son yıllarda çok atak yaptı...çok güzel araçları var

Veydel kardeş kredi ile alacam zaten tabi yetiştirebilirsem aslında ambotion alacaktım ama direksiyon fonk olmadığı için sanırım elangance yi almaya çalışacam umarım hesap kitabı tutturabilirim yoksa dediğin gibi beklemek zorunda kalacam. Saygılar

seal altea xl dsg 1.6 tdi...mükemmel....55.ooo tl...............

basit bi ornekle şöyle anlatayım Renault ile dacia nasıl aynı ise kalite vs.
vw ile skodada aynı dediğiniz araç ta jettayla aynı kalitededir. :)

Opel mokka yada baska opel kullanan arkadaslar varmi? Varsa,opel hakkinda biraz bilgi paylasirmisiniz?
Selamlar

Aslında benim ilk tercihim opeldi. Ancak dizel de ç0k hantal kalıyor. Vede parça olarak biraz pahalı diyorlar gerçi pekçok kişi yanlış bilgi veriyor araba forumlarında adama sorsan aracı yakından bile görmemiş. Bi yazıyorki sanarsın 20 yıldır o aracı kullanıyor.

2004 oktavia 1.9 auto ambiante kullanıyorum aramızda bir bağ kurduk araçtan vazgeçemiyorum bir önceki kasayı beğenmedim aracı değiştirmek istemedim ama yeni kasasını yakından takip ediyorum benim kullandıgım kasayı aratmazsa yenilemek şart oldu bende düşünüyorum ilk fırsatta gidip yakından göreceğim

Üst Alt