Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni tayin yerim Bursa...

MUHENDIS2

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
selamlar.tayinim bursaya çıktı.ayın 18 de bursa da görev yapacamm.

bakalım bizi bursada neler bekliyorrr.gurbetlik zor beee

Merhaba,hayırlı olsun inşallah.

hayırlı olsun ıs engel ve dıger durumlar ı da acıklasa ıdın ıyıydı

Hayirli olsun insallah memnun kalirsiniz

Hayırlı olsun Rabbim bize de memurluğu nasip etsin

rabim herkese memurlugu nasip etsin.biz artık emekli sayılırız.

Gücüm varken memur olarak emekli olmak isterim : -)

muhendıs hayırlı olsun neden sızmı ıstedınız.baya uzak gelmıssınız

ne guzel memurluk keske hepımıze nasıp olsa ınsallah olur hayırlısı

Engellilere verilen tayin yasası ile alakalı mı çıktı? Bilgi verirmisiniz

Hangi kurumdasınız

hayırlı olsun

Bursa,eskiden yeşil renk ile birlikte anılan Bursa.. Şimdilerde ise Küçük İstanbul olarak adlandırılan, yaşam şartlarının İstanbul’da olduğu gibi zor olan Bursa, yeşilin katledilmeye başlandığı ve bu konuda oldukça mesafe alınan Bursa..Öncelikle yeni yerin hayırlı uğurlu olsun muhterem.. İmkanın var ise belediye başkanı CHP’li olan Nilüfer semtine yerleşmeye bak derim naçizane olarak zira hem yerleşim daha derli toplu, hem şehir İzmir istikametine doğru gelişiyor ve hem de o kesimde yaşayan insanlar birbirlerine karşı biraz daha saygılı.. Belediye başkanı AKP’li olan Yıldırım ilçesinden ise kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim zira bu bölge oy uğruna kaçak yapıya inanılmaz şeklide göz yumulan bir bölge.. Göç nerede yoğunluk kazanmış ise orası gebermiş demektir.. Mersin öyle değil mi?.. Antalya keza kısa süre sonra yani 10 seneye kalmaz yaşanmaz hale gelecek aldığı göç nedeniyle.. Zaten şimdilerde Kepez kısmı yamyam ve eşkıya yatağı oldu adeta.. Bursa da aynı akıbetten nasibini aldı ve almaya da devam ediyor.. Yıldırım bölgesinde ne yazık ki insanların birbirlerine karşı saygısı ve sevgisi yok olmuş desem yalan olmaz.. Bölge genelde Bursa’nın eski yerleşim bölgelerinden biri olması sebebiyle belediye tarihi dokuya (en azından şimdilikve özellikle de Yıldırım Camii çevresinde) dokunmak istemiyor ancak Yıldırım belediyesi sınırları içerisinde bulunan yeni yerleşim bölgeleri de karman çorman.. Dedim ya kaçak yapılaşma her şeyi mahvediyor.. Tarihi dokuya şimdilik dokunmak istemiyorlar dedim ama rezidans kuleleri dikmek isteyen torpillinin birisi ortaya çıktığında durum her an değişebilir tıpkı Doğan Bey Mh.gibi.. Doğan Bey Mh. de bir zamanlar eski ve tarihi Bursa değerlerini taşıyan evler ve sokaklar ve de iş yerlerinden oluşuyordu ancak birden bire, kaşla göz arasında torpilli apoletlilere öyle bir peşkeş çekildi ki eski tarihi dokudan zerre kadar eser kalmadı o bölgede ve sıra sıra sayısız rezidanslar dikilerek o güzelim yerler bir anda beton yığınına dönüşüverdi.. Dolayısıyla imkanın varsa dediğim gibi Nilüfer muhitinde ikamet etmeye bakıver dostum.. Nilüfer olmaz ise Muradiye semti ikinci bir alternatif olabilir ancak bu bölge yüksekte olduğundan kışın karda kışta senin benim gibi insanlar zorlanabilir, ve de oldukça kalabalıktır.. Ancak atalarımızın güzel eserleri yani camiler Muradiye semtinde her tarafta karşına çıkıyor.. Aslında ben olsam ve şartlar el veriyorsa Bursa’nın içerisinde değil de Mudanya civarında ikamet etmeyi tercih ederim zira o taraflar oldukça güzel ve Nilüfer gibi planlı tertipli yerler.. Ayrıca ulaşım da şimdilerde oldukça kolay sayılabilir.. Bursa Büyük Şehir Belediyesinin yaptığı en güzel işlerden birisi ulaşımı kolaylaştırmak oldu.. Tren nerdeyse Mudanya yakınlarına kadar geliyor.. Tekrar hayırlı olsun.. Kolaylıklar dilerim..

Üst Alt