Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni toyata coralla nasıl? 35 bin civarında hangi araçları önebilirsiniz?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
yeni toyata coralla nasıl birde 35 civarında ne araçlar önebilirsiniz

hangisini alacagım aklım çok karıştı yardımcı olurmusun

arkadaşlar raporumu ve ehliyeti halleddim ve 29-30 binlira param var bayilerden şu fiyatları aldım
honda cıvıc 1.6 otomatik:29.500
skoda oktavıa 1.6 classıc:29.000
skoda oktavıa 1.6 tdı classıc:31.000
skoda oktavıa 1.4 tsı amb:34.000
toyota corolla 1.6 camfort otomatik:29.100
toyota corollo 1.6 elegant otomatik:32.570
pejo 308 comfort 1.6 hdı:31.000
pejo 3008 preminim pack 1.6 hdı:42.000
mazda 3 sedan 1.6:26.500
bunlar ötvsiz fiyatları herşey dahil

15.04.2010.tarihli fiyatlar
honda civic toyota corolla ve skoda oktavia ile test sürüşü yaptım

honda çok güzel kusursuz bi araç ama çok dar 2 ay içindede makyajlancakmış

toyota corolla beklintilerimin altında çıktı motor sesi arabayı zorlayınca içeri çok giriyor ve cıvıc e bakarak konforda vasat

skoda çok hoş ve aşırıgeniş bi araç çok güzel ama donanım bakımından honda ve toyotanın yanına yaklaşamaz

jetta hepsinden iyi ama temmuzda teslim ederiz diyo bayiler nerdeyse her yere baktık temnmuzu bekliyene kadar iki ay daha bekle yeni kasası gelecek diyolar

hepsi çok güzel araçlar ama baktıkca aklım çok karıştı ve işin içinden çıkamadım

arabalardan anlamam ama naçizane fikrim cıvıc lerin imajı diğerlerine nazaran daha güzel

Bence 2 ay bekle jetta al ....
Kalitesi tartışılamaz bir araç nacizane fikrim budur....

yasin atacan.
sanslısın be kocum valla helal sana benim fikrimi ne kadar ilgilenirsin bilmiyorum ama
gel sen benim sozümü dinle sana HYUNDAİ ACCENT ERA siyah arabayı alalım..
alınca söylersin onu orjinal tüplü yapıyolar fabrika cıkısı bildiyim kadar ile

bu arabayı sana önerme sebebim sudur. izmirde üretiliyor parcaları cook ucuz hiç deyilse herseyi otamtik
hem daha uyguna alma imkanın var hemde kalan para ile baska bir derdini görsün derim
cookta lüks araclara heveslenme bence derim ??
deri-doseme-hyundai-accent-era.jpg

skodayı ele gitsin diğerleri arasında seçim yap,
bunu yaparkende ikinci eli para eden,
parça ve servis konusunda sıkıntı yaşamayacağın aracı seç

şahsi oyum
wolksvagen dir...
kazasız belasız mutlu sürüşler şimdiden sana

nissan qashqai öneririm çok az yakıyor hemde cüsseli bir araba depoyu doldur ve akaryakıt istasyonunu unut servisi unut tabi ben kullanamıyorum vekil sürücüm kullanıyor o başka

onunda otomatik versiyonu 2000 motorda bize olmuyo otomatik olması lazım

sadece tavsiye hyundai i30 prime dizel otomatiğide bir incele hyundai yi araba olarak görmedin ama donanım olarak deri döşeme ısıtmalı ön koltuklar sunroof esp standart yani diğerlerinin opsiyon olarak sunduğu biçok şey standart ve şuan ötv ve mtv dahil fiyatı 46800.

dostum ben opel astra aldım hb dizel sana şiddetle opel astra yeni kasa yı oneririm cok güzel ve cıktıgından beri satısında patlama olmuş cok sahane ben alacaktım ama o zaman daha cıkmamıştı yeni kasa şimdilerde bayiye giderken goruyorum cok güzel donanımıda baya güzel bir incele

ıremwsu ıkıncı elı para eden yedek parcada rahat edecegın arabayı seç demıssın sonrada jetta yazmıssın:)ne alaka..ıkıncı elde en degerlısı bu sayılan araclar ıcınde toyota dır..hemde parcası ucuz jettaya göre..tavsıyem toyota d4d al kullan super araba..toyota ıle volksvagen saglamlık olarakta aynı sayılır..ama ıkıncı elde toyotayı cok rahat satarsın hemde degerını korur..ama bu zamanda kesınlıkle dızel arac al..corolla d4d.. eger motor sesı felan cok dıyosan..cıvıc önerırım..bence japon abii..

corolla ikinci eli kuvvetli ama beş para etmez test sürüşü yaptım berbattı

valla bende çok araştırdım en sonunda OPEL ASTRA SEDAN 111.YIL enjoy modelinde karar verdim,donanımda yok yok aklınıza ne gelirse...jettadan aşağı kalır yanı yok donanım yönünden.
ve bence çok ii kampanya var şuan,47 den 41 lere indirmişler birde ötvyi düş yani alacağın araç normalde 50 milyarlık araç ve yok yok araçta...

birde şunu belirteyim arkadaşlar;çok ilginç geçen pazar burada(afyonda)15 dk. şiddetli bir dolu yağdı ve arabaların çoğu zarar gördü ve en çok zarar görende TOYOTA,servisin önünde kuyruk vardı ertesi gün,gözümden düştü TOYOTA!!!

astra sedan da güzel bir araç ama tip berbat tasarım sıfır eski vectra ondan tasarım olarak güzel

honda cıvıc e ne dersiniz araç çok güzel ama bi kusuru içi çok dar

civicin bagajına sandalyeyi atarsın gerisinide arabanın içine,bagaj çok dar tabii bana göre

arkadaşlar çok sagolun ben aracı bu gün aldım mazda 3 sedan süper bir araç çekiş konfor ve bagaj yönünden herkese tavsiye ederim ve verdiginiz görüşlerden dolayı teşekür ederim

beş daha biriktir al bir Audi A3, yollar hasta olsun sana...

madem sordun, bir arabaya o kadar para verme derim, daha ekonomık bır şey al.

sevgili arkadaşım eğer illa otomatik vites demiyorsan, şu anda satış fiyatı 42.000 tl olan 1,6 motor 102 beygir passat çok iyi bence 30.500 e geliyor sana. Ama bu arabanın tek kötü tarafı yukarıdaki yazdığın arabalardaki performans olmaz. Ama sanki yarışamı gideceksin ki? Al bin fıstık gibi balina kasa passat bin kardeşim. Tabi ki seni yönlendirmek istemem. Hangisi işine gelirse olursa al. 1,4 tsi motor var 122 beygir o da çok iyi ama çok pahalı. Ve bunun yanında 1,4 diye az yakmıyor.bence arabadaki en öne çıkan şey şu olmalı.birincisi güvenlik kaza anında araban ne kadar sağlam olacak ikincisi yakıt ekonomisi ( yakıt ekonomisini özürlü olduğumuz için arabayla daha çok gezmek ) üçüncüsü ise burada mütevazi olamayacağım.ama herkesin gönlünde bir aslan yatar. Yani passata binmeyide herkesin isteyeceğini sanıyorum. Dördüncüye de ötv süresi dolduğunda satış. E zaten hangi arabanın satışı kolay ki.zaten parası olmayan adam araba almaz. Bindiğimize sayacağız şu üç günlük dünyada,

arkadaşlar görüşleriniz için çok sagolun ben arabayı dün aldım

Ne aldın? Kaça Aldın? Memnunmusun?

Hayırlı ugurlu olsun Güle güle kullan, Allah C.C. kaza bela vermesin.

Üst Alt