Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni üye ve Saçma yaşantısı | Bipolar Bozukluk

AlternanSS

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
3
Merhabalar Arkadaşlar !

Aranıza yeni katıldım.Malesef "Bipolar Bozukluk" ve "Dürtü Denetiminde Bozukluk" Doktorların teşhislerini taşımaktayım.Çocukluğumdan beri o okuldan atıl bu okuldan atıl, onu döv bunu döv, ondan dayak ye bundan dayak ye, ağla zırla, koş coş , kilo al ver yıllarca düzensiz yaşadım halada yaşamaktayım eskisi gibi çocuk aklı olmasada artık biraz da olsa olgunluk elime yüzüme değdi ama hala çare olmadı zar zor lisans eğitimimi tamamladım.Halbuki ilk okulda atılan salak ve yaramaz bir embesil idim.Hala öylemiyim bilmiyorum belki artık küçüklüğümden beri bu dayatmayla alışkanlık edindim bu sıfatları.Yıllarca kullanmadığım ilaç kalmadı halada kullanmaktayım ilacın mg si değişir, kendisi değişir, değişir de değişir.Tek değişmeyen benim ve bu saçma yaşantım.Profesörler yeterince çare olamamakta kısacası bu....Çaresizlik !!!
Sizin fikrinize ihtiyacım var

Askere gidip vatanımı kurtarayım ? Kendimi kurtaramamışken psikolojik olarak

Yada Askerlikten muaf olup da iş bulamayıp aç mı kalayım ?

Sınavlara hazırlanacak ne gücüm kaldı ne moralim ne de dikkatim.İlaçlar dikkat dağıtıyor kullanmaz isemde yerimde duramıyorum yada moralim bozuluyor.

EKPSS benim için uygun mudur yoksa ayrı bir takla mı bilmiyorum onu da

Zamanında kullandığım ilaçlar
Ritalin
Risperdal
Leponex
Tegratol
Abilify
Depakin
Prozac
Solian
Zyprexa

bunları kullandım birkaç kombinasyon ile zaman zaman şu an Abilify ile Depakin alıyorum.Ritalini küçük iken vermişlerdi sonradan öğrendim bildiğimiz uyuşturucu imiş.

Kendi duygudurumum bu vaziyette insanlar arasındaki iletişimimi size söylemiyorum bile.Ben hep yalnızım çünki:eek:

NOT: İntihar mevzusunu düşündüğüm çok oldu

Bu siteyi kuranlara teşekkürler Diğer arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum...

Öncelikle hoşgeldiniz güzel ve seviyeli paylaşımlarını bekliyoruz. Siz kısaca her engellinin kendi penceresinden yaşamı anlatmışsınız. Hayatın güzel rengarenk renkleri biz engellilere değil nedense, bizler ya karanın içindeyiz yada az biraz şanslı olanlarımız gri tonunda yaşayabiliyorsa ne mutlu ona. Hayat öyle karışık ki isyan mı edilmeli şükür mü edilmeli çok ince bir çizgi.
Ne kadar olur bilemem ama hayattan ne kadar keyf alabiliyorsanız onları yaşamaya bakın. Tekrar hoşgeldiniz.

Intihar konusunu unutun,can bizim diyil Allahin,o verdi o alir, dunyaya kendi rizamizla gelmedik,giderken de bize sorulmayacak,zamani geldiginde hepimiz olecegiz zaten
Intihar benim de aklima gelmiyor diyil,ama ne kadar gunah oldugunu,Allahi,cehennemi dusunuyorum,asla yapamam her halde.Allah yardimcimiz olsun

Yine psikolojim bozuldu uyku durumu galiba önemli.

Uykusuz kaldım diye mi böyle oldu anlamadım sabah oldu ben sanki 10 yıldır uyumuyormuş hep keder içinde yüzüyor muş gibiyim niye neşeli değilim ki şimdi ben...

Parçamıda paylaşayım

TEDİRGİNİM

ritalin denen ilaç aşırı sinir yapar sonrada derlerki öfke kontrolü yok , bu kullandıklarınız çok agır ilaçlar doktorlar bilmiyormu nedne bu denli agır ilaç verirler anlamadım...ayrı o ialçların hemen hepsi intihar hissine yol açar...ALLAH yardımcımız olsun...

kullandığınız ilaçlar arasında antipiskotiklerde var.
geçmiş olsun ağır ilaçlar

intihar düşünme.öbür taraf daha kötü olur.depresyonda isen atak nasıl olsa geçer biter.değmez.ayrıca annem vefat etti.arkasından sadece 4 gün ağladık.vallaha değmiyor.arkadaşımın babası intihar etti.şimdi hepsi keyfinde.üç gün ağladılar bitti.

Hocalar İmam Hatipler acil yardım....

Rüyamda Padişan cin gördüm elindeki kılıcı bana verdi ve ne istersen o olur gibisinden bişiler söyledi ne istiyorsun dedi rüya önce rahmani mi değil mi + hüddamlık mı geliyor yoksa bana?

Rahmani değil hüddam o . Cinlerin şahı EL CAN dır iyi değil o rüya .

ben cagırmadım ki kendi geldi nasıl buldu beni + nasıl def edicem

Kendin felak ve nas okuyacaksın yatmadan önce . Bir şey olmaz korkma .

Üst Alt