Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni verilecek rapordaki oran düşük olursa eski raporum geçerliliğini yitirir mi?

bir_umut

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benim bir sorunum var biraz acildir yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
benim % 60 raporum var bir özel şirkette çalışıyorum vergi indirimi için raporumu ankara vergi daire başkanlığına gönderdim.
tekrardan benden rapor istediler.ben tekrar heyete girersem rapor oranı dahah düşük verilirse % 60 olan eski raporum gecerlimidir? konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

hastanede ek rapor vardır ilk çıkarılan raporda 3 adet basılır bırı hastaya. bırı arşive ..biri de ek rapor olarak durur ..dilekçe yazıp arşıvde bir örneğini isteyin

yani heyete girsem eski raporuma istinaden düşük rapor verselerde eski raporum gecerli olur doğru mu?
ben sadece vergiden indirim için müracaat da bulundum.ilginiz için teşekkürler

DİKAAAAAT RAPOR MIKTARINDA DEĞİŞİKLİLK OLMAYACAK ENGELİ ORANIN DEĞİŞMEYECEK SADECE AYRINTILARA GİRİLECEK TAMAM EKSİK YERLERİ DOKTOR EK YAZI YAZIP ÇEKİ DÜZEN VERECEK 1 HAFTA SÜRER Bu kadar endişelenme o rapor sadece vergı ındırımı için değerlendirecekler ..elındekı var olan rapor işini her zaman görecek .. Sıkıntı yok sadece ayırtten bır rapor verebilirler vergi indirimi için... Elindeki raporun geçerli onu saklı tut

Aynı olay bendede var 2007 de55 idi 2010da18 verdiler şimdi tekrar gitmeye korkuyorum 55 olan özelligini yitirmedi degilmi?

Slm arkadaşlar bende 0/40 raporum var 3 derece vergi indiriminden yaralanıyorum vergi dairesi beni hastaneye sevk falan etmediler raporumu aldılar ankaraya gitti 5 ay sonra geldi sonucu

tüm raporların geçeriliği vardır yeter ki elimde birden fazla rapor var demeyin engel oranı en yüksek olan raporu işinizde kullanın

merhaba HOŞCAKAL;

ben verigden yaralanmak için baş vurduğumda bende raporun aslını istediler şuan raporun aslı ankarada bana teyid amaçlı hastaneye gitmem için gönderilen evraklarda raporumun fotokopisini göndermişler raporumun aslını göndermemişler.bir sorun olurmu? eski raporumu gönderecekler mi? ,
yarın hastanede işlem sağlamam gerekir bu yüzden biraz acele cevap bekledim yardımlarınız için teşekkürler.

Üst Alt