Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni yönetmeliğin ardından engelli raporlarının yenilenmesi mi gerekecek?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
iyi gunler arkadaslar 12 nisandan itibaren engelli raporlari yenilnip elektronik ortama gececegi hakkinda bir duyum aldim bunun asli astari varmidir acaba
eger boyle bir konu varsa surekli raporlu olanlar nasil olacak onlardami raporlarini yenileyecekler

sürekli ibareli raporlar yenilenmez kazanılmış haklar maddesi var ancak 20 şubatta yayınlanan engelli rapor yönetmeliğine kurumlar yeni rapor isteyebilir herkesten yeni rapor istenmez düşüncesindeyim milyonlarca engelli var sonuçta .siz nerden duydunuz böyle bir şeyi

mehmet-41

teşekkur ederim benim için iyi bir haber oldu
bir arkadaşımdan duydum fakat aslı astarı varmıdır bilmiyorun

Son düzenleme:
benim rapor 2 yıl süreli ama vergi indirim ve emekliliğim süresiz...bu durumda olanları nasıl etkiler konuya hakim biri cevaplayabilirse sevinirim ?...teşekkürler..

benim raporum süresiz sedef hastalığından % 40 / 04.07.2018 ile vergi indiriminden emekli oldum bu durum benim için yeniden rapor almamı gerektirir mi 07.06.1971 doğumluyum 01.11.1991 ssk girişliyim 645 gün ssk 4353 gün bağkur en son 1330 gün ssk ile 6328 toplam gün ile vergi indiriminden emekli oldum

cahit241
Nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri, hayır neden yeniden rapor alasınız ki ?
Bence siz hiç bir şey için bir daha rapor falan almayın, tam sınırda oranınız zaten.
SGK son zamanlarda bireysel olarak düşük oranlı rapor alan emeklileri kontrole çağırıyor.
Ne için olursa olsun yeni bir rapor almayın bence.

ben ilaç için rapor alıyorum ve raporum süresi bitti yeniden ilaç raporu çıkarırsam sıkıntı olurmu

cahit241
Sürekli kullanılan ilaçlar için alınan ilaç raporlarının konuyla ilgisi yoktur, bir sorun olmaz.
Üzerinde oran bulunan engelli sağlık kurulu raporu formatında rapor almayın diyorum.

Üst Alt