Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni yönetmelik sonrası EKPSS ile Elektrik Öğretmenliğine atanabilecek miyiz?

dilate50

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar.Ben bir kamu kurumunda teknik hizmetler sınıfında elektrik teknikeriyim.Kurumuma atamadan önce rahatsız değildim ve normal kpss ile 657 sayılı kanuna tabii tekniker kadrosunda çalışıyorum.Ancak atandıktan bir kaç yıl sonra kalp hastası oldum ve bu yıl sağlık kurulu bana %50 rapor verdi.Raporda -ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz -yazıyor.

Ben teknik eğitim fakültesi meznuyum.Elektrik öğretmeliği diplomam var.2018 engelli kpss na girmek için kaydoldum.

08/02/2013 tarihli ve 28553 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan AĞIR VE TEHLİKELİ İŞLER YÖNETMELİĞİNİN YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILAN YÖNETMELİK EK-1 de elektrik öğretmeliği ağır ve tehlikeli işler sınıfıda yer almamaktadır.

Ancak yönetmelik yürürlükten kaldırılmış ve yenisi bu isimle yer almamış.

Sadece tüm iş yerleri az tehlikeli,tehlikeli ve çok tehlikeli olmak üzere üç kısıma ayrılmış.Bu yönetmelik http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/02/20170227M1-1-1.pdf

85.32.11 Kamu kurumları tarafından verilen teknik ve mesleki ortaöğretim (ortaokul/lise) faaliyeti (engellilere yönelik verilen eğitim hariç) Tehlikeli

yani bu yönetmelikte mmeslek liseleri tehlikeli işyerleri olarak sınıflamış.

Tüm bilgilerden sonra sorum şudur.Ben e kpss ile elektrik öğretmeliğine Raporumda belirtilen ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz ibaresi yüzünden atamazmıyım.Kafam çok karışık lütfen yardım edin.

EKPSS na girecek veya 2016 sınavına girip bekleyen elektrik öğretmeni var mı...

sizce kontenjan kaç kişi olur.elektrik öğretmenleri olarak bu başlık altında fikir alış verişi yapabiliriz.

Üst Alt