Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden 2022 engelli aylığına başvururken yeniden rapor gerekecek mi?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
239
Reaksiyonlar
113
Arkadaşlar engelli ayligi alirken işe girdigimizde maaşimiz kesilirse işten çiktigimizda tekrardan maaş baglatirsak eski rapor geçerli olacakmi yoksa sil baştan işlemleri tekrardan yapip rapor çikartacagizmi

Arkadaşlar ben 2 buçuk yıl önce 2022 maaşı için SYDV'ye başvurduğumda hastaneden yeni bir rapor çıkarmama gerek kalmadan sürekli raporumla başvurmuştum ve kabul edilmişti, 2 buçuk yıl boyunca sıkıntısız bir şekilde maaşımı aldım ama bu ay "rapor süresi dolumu" nedeniyle maaşım kesildi SYDV'ye gittim hastaneden rapor çıkarın diyor pandemi nedeniyle günlerdir 188'i aramama rağmen Sağlık Kurulu için bir türlü randevu alamadım. Ben ne yapacağım şimdi? Benim raporumda zaten "sürekli" ibaresi yer alıyor, engel oranımda yüzde 88, takdir edersiniz ki bi değişkenlik olması da mümkün değil. Kaldım böyle napacağımı bilmiyorum.

rapor sürekli diyorsun sonra süresi dolmuş diyorsun nasıl oluyor

(Gölge)
raporun süreklı ise yenı rapora gerek olmaz ama sürelı ıse ve rapor süresınde işten çıkmazsan çıktıgında süre bitikse yeni rapor isterler

Kingkong
senden yeni rapor isteyen vakıfa raporu götür ve süresiz oldug kısmı göster.genede isterse bi sor bakem tahsılı ne okuma yazması varmı o memurun.var derse sürelı ile süresizin farkını sor ya da önündekı pcden googleye frkı ne dıe yaz de görsün farkı. gene ısrar ederse müdürüne get.o da benzer durmda bulunursa kaymakama bildir.çünkü kaymakamlıga baglı bunlar

Tamamdır ben biçare pazartesi yine gitmeye çalışacam inşallah bi sonuç çıkar

Kingkong
ben üst mesajda bıraz kızgınlıkla öle yazdım süresiz için süreklı gibi rapor istedikleri için.sen gidince durumları kıbarca anlat hatalarını anlaycaklardır.

Üst Alt