Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden 2022 maaşına başvurdum. İlk maaşın kaç TL olacak?

Exmortis5306

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 16.05 2018de 2022 aylıgına basvurdum gssden ıptal olmustu gEcem ay tekrar basvurdum onaylandı ama eskı basvurum gozukuyor yardım devam edıyor dıyor ben ne kadar alırım tahmınen

Exmortis5306 raporunuza göre alırsınız

% 40 -% 69 : 509 tl
% 70 ve üzeri :763,04 tl

e devlete bakabilirsiniz maaşlar yatmış

E devleten nereye bakcam yardım bılgısıne tıklıyorum gozukmuyor

Biraz farklı bi konu
Engelliyim yüzde 75 raporum var engelli aylığı alıyordum 2015 de sonra 1sene aldım
Aylığım feys edildi , gerekçe beni evimde bulamamışlar ondan kesilmiş , müdürle konuştum syd vakfın olmaz dediler , sen bu raporu nasıl aldın falan dediler biraz tartıştık öyle kaldı , manisada oturuyorum . E devletten baktım sosyal yardım parası gözüküyo bana fast edildi diye
İkametgahı istanbula aldırsam yeniden 2022 aylığı alabilir miyim ? + 4 senedir almadığım parayı alma şansım var mı?
Malk mülk yok , hiç bir şeyim yok , şuan hane geliri 3 /1 halen konuyla bilgisi olan yorum yapsın?

2 yıl süreli ,%80 oranında şizofren teşhisim var . Bende bu haktan yararlanabilir miyim? Nereye başvurmam gerekli.

Ruthgar

Gelir kriterleriniz uyarsa elbette müracaat edebilirsiniz.

yüzde seksen raporum var 807 lira aldım en son

Akhisar54
evde kaç kez bulamamışlar kı hemen kesmısler bir seferde hemen kesılmez dıye biliyorum.raporu nasıl aldıgnız kımseyı ilgilendırmez rapor vermeye yetkılı hastaneden aldıktan kerri.memurların şüphe üzerine yeni rapor isteemsı normal olabilir ama o kadar süre almısnız o tip konuşmaları dogru olmamıs.

e devlette kesılme nedenı ne yazıyor.

ikametgahı istanbula aldırmanzı farketmez önemlı olan maaş alma şartlarınızn tutması en az%40 ve üzeri rapor hane kişi başı 609 tlyı geçmeyen gelir olması lazım.2022 de sadece emsal kıra bedelı gelırden düşülür onun harıcı heç bi gelir hesaplamadan düşmez

Ahmet T
763 tl almanız gerekıyor fazlalıgı zam farkıdır bu ay 763 tl alırsınız

Üst Alt