Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden başvurdum ve rapor oranım düştü. Ne yapabilirim?

Cemil77

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
tekrar gecmıs olsun arkdaslar yalova devlet hastanesınde bilegımden amelıyat oldum amlıyat sonrası engelli kaldım kart rapor aldım ısın ıcınden cıkılmıyor ortapedi %60 psikytrı %30 verdı heyete gırdım %60 35 ındırılmıs %30 duruo psktrı elıme %55 net rapor verdıler

gıne aynı yernde zaman doldugunda yukseltıcektım aklıma gırdıler akıl verdıler ıl saglık mudurlugune gıttım ısyanspor tabii il saglık muduru dedı senın psikoloji fazla bozlmus ıtıraz edelım baska hastane gıt dedı raporuma kendısı ıtıraz ettırdı gemlk devlet hastanesıne gıttım%38 ıs goremez raporla bursa egıtım arastırma sevk verdı orya psktrı ortapedi ve fizikden gırdım psktrı %30 ellememısler ortapedi ve fızık doktoru yanıklar bolumune sag el kırıgı nedenı ıle opera edılmıs epikriz kagıdı mevcut degıl el bılegı dorfıklesyonu kısıtlı agrılı direk eha acık hasta agrı tariflemesi nedenıyle eklem hareket acıklıgı optimal degerlendıremedi ortapedi gorus uygundur demıs

ortapedi sag el kırıgı amelıyatlısı epikriz mevcut degıl 01.10.2018 tarihindeki muaynesınde sag el 4.ve5 parmak proksimalde şişlik ve palpasyonda aırı derece agrı mevcut el bilek aktıf hareketleri yapılamıyor pasif hareketleri agrılı ve kısıtlı yapılamıyor karpal kemıklerde ıleri derecede osteoartroz 5.parmak MCP eklemde subluksasyon sekıl 6 7 ye gore %10+%4%+%11 buda kas iskelet ıtemıne %23 vermıs

sonuc alarak engel durumuna gore tum vucut foksıyonu kaybı oranı %46 calıstıralamayacagı alan bos bırakılmıs

RAPORUN SURESI:2 YIL

TESHIS (F61) KİŞİLIK BOZUKLUKLARI +(S62.30)OPERA SAG EL KIRIGI

DOKTORLAR GORURSE BU YAZILARI BEN SALDIRTMICAM YETKİLİLERE SESLENIORUM BİZİM İTİN KOPEGIN AGZI BAYA BUYUK YA BİRİDE BANA DESTEK BABALIK YAPABILIRMI SAHIBIMIZ YOKTUR...

Engelli hakem hastane

gecmıs olsun arkdaslar yalova devlet hastanesınde bilegımden amelıyat oldum amlıyat sonrası engelli kaldım kart rapor aldım ısın ıcınden cıkılmıyor ortapedi %60 psikytrı %30 verdı heyete gırdım %60 35 ındırılmıs %30 duruo psktrı elıme %55 net rapor verdıler

gıne aynı yernde zaman doldugunda yukseltıcektım aklıma gırdıler akıl verdıler ıl saglık mudurlugune gıttım ısyanspor tabii il saglık muduru dedı senın psikoloji fazla bozlmus ıtıraz edelım baska hastane gıt dedı raporuma kendısı ıtıraz ettırdı gemlk devlet hastanesıne gıttım%38 ıs goremez raporla bursa egıtım arastırma sevk verdı orya psktrı ortapedi ve fizikden gırdım psktrı %30 ellememısler ortapedi ve fızık doktoru yanıklar bolumune sag el kırıgı nedenı ıle opera edılmıs epikriz kagıdı mevcut degıl el bılegı dorfıklesyonu kısıtlı agrılı direk eha acık hasta agrı tariflemesi nedenıyle eklem hareket acıklıgı optimal degerlendıremedi ortapedi gorus uygundur demıs

ortapedi sag el kırıgı amelıyatlısı epikriz mevcut degıl 01.10.2018 tarihindeki muaynesınde sag el 4.ve5 parmak proksimalde şişlik ve palpasyonda aırı derece agrı mevcut el bilek aktıf hareketleri yapılamıyor pasif hareketleri agrılı ve kısıtlı yapılamıyor karpal kemıklerde ıleri derecede osteoartroz 5.parmak MCP eklemde subluksasyon sekıl 6 7 ye gore %10+%4%+%11 buda kas iskelet ıtemıne %23 vermıs

sonuc alarak engel durumuna gore tum vucut foksıyonu kaybı oranı %46 calıstıralamayacagı alan bos bırakılmıs

RAPORUN SURESI:2 YIL

TESHIS (F61) KİŞİLIK BOZUKLUKLARI +(S62.30)OPERA SAG EL KIRIGI

AMELIYAT EDEN DOKTORA TEKRAR GIT MALULEN EMEKLI ICIN TEKRAR BASVUR DEDILER BOLE BI IMKAN VAR MI YOKSA HAKEM HASTANE USTUNE TEKRAR RAPOR ALAMAMIZMIYIM...

Hakem hastane

%55 sureklı raporum malulen emeklı basvurusu esnasında engellı hakem hastane tarafından %46 2 yıl surelı verdı raporu duzeltmem emeklı olmam ıcın 2 yıl mı beklıcem sure bıtımıne kdr yoksa 6 ay snra yenıleyeblrmyım raporu

Psikolojik rahatsızlıklar da raporlar süreli çıkıyor

abi %60 ortapedi vermıs psktrı ısın ıcıne gırınce baltazar formulu gırıo heyette %60 36 ındırılmıs

Slm bugün doktorlara girdim aslım 20 tansiyon 20 uyku apnesine 35 boyun fıtığından 8 toplam da 83 kaç puana düşer acaba

Üst Alt