Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden evlilik gerekçesiyle tayin hakkım var mı?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
Ben 2 ay önce başka bir İl'e bir defa kullanılan engelli tayininden yararlanarak tayin aldım.
Ve 2 ay sonra evlendim. eşim istanbulda. kendiside memur ve farklı kurumlarda çalışıyoruz ama kadrosu derecesi çalışma yılı benden düşük. Bu durumda ben eş durumundan tayin isteyebilir miyim ?

sorunuzun cevabını bilmiyorum ama ilk bahsettiğiniz engelli tayin işini nasıl yaptınız bu işin proseduru nasıl detaylı anlatabilirmisiniz buradan

kunta

Dilekçe bu.

Kurumunuza bağlı ............................'nda memur olarak 134550 sicil numarası ile görev yapmaktayım. 16 ağustos 2014 tarihli resmi gazetede yayınlanan Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 11. maddesine (engelli memur tayini ek madde 3) istinaden Manisa Müdürlüğü'ne tayinimin yapılmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılması hususunu saygılarımla arz ederim.

peki bu dilekçeyi verdikten sonra tekrar rapor isteniyormu işe engelli olarak girdiysek ve vergi indirimimiz varsa

il içi başka kurum istiyorum eğer olmuyorsa il dışı

kurum değiştirmek farklı birşey eş mazeretinden tayin istemek farklı bir şeydir. eş durumundan tayin isteyebilirsin il içi ve il dışı eşinin olduğu ile ilçeye tayin istersin fakat bu illaki olacak diye bir şey yok uygun ve boş kadro kurumunda istediğin yerde varsa tayin olursun yoksa yapacak bişey yok. kurum değiştirmek için ise iki kurum kendi arasında anlaşıp muvafakat vermesi gerekiyor.

Üst Alt