Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden rapor alırken yine uyku testine girecek miyim?

baskan2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese selam.

Forumda yeniyim. Doğru noktaya konuyu açtığımı sanıyorum.

2019 yılında %69 rapor aldım 2 yıl süreli. Astım / Uyku apnesi.

2021 de bu süre doluyor bir daha heyete giremem gerekiyor.

Fakat Bbap cihazı burnuma kanama yaptığından ve soluyamadığımdan kullanamadım bir kenara bıraktım.
Bu sebepten sağlığıma da kavuşamıyorum.

Birkaç ay sonra heyete tekrar girdiğimde; bir daha uyku testine girmem gerekiyormu?
Veya Uyku laboraturına başvuru yapıp kendim yatsam ve o raporla heyete girsem olurmu?

NOT: Başbelası cihaz yatılabilecek gibi değil. 1 yıldan fazladır 10 kere yatabilmişliğim yok.

Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Uyku apnesi raporlarını sağlık raporu yenilenmesinde yanında olsun tekrar yatmana gerek yok geçmiş olsun

Sevgili forumdaşlar selam,

21.07.2019 yılında %69 engelli raporu aldım astım+uyku apnesi ve diğer hastalıklar sebebiyle.

Engelli raporumun bir kopyasını işyerine verdim. Onlarda çalışanda vergi indirimi için ankaraya göndermişler.

Ankaradan yazı geldi. Vergi indirimi için maliyeye yoluyla bana bir yazı göndermişler.

Yazıda çalışmaya uygun olup olmadığımın ölçülebilmesi için tekrardan onların yönlendirdiği bir hastanede,
heyete girmem gerektiği yazıyordu.

Araya pandemi girdi vefaat durumlarımız vardı gidemedim. O iş askıda kaldı.
Muhasebecimiz maaşta 150-200 TL fark edeceğini söledi. Bu sebeple corona çekingesinden gitmedim. Zaten astımlıyım.

3 ay sonra raporumun 2 senesi dolacak 1 daha heyete gireceğim ve süresiz rapor alacağım.
Bu aldığım raporla tekrar dan mı başvurmalıyım?
Vergi indirimi için tekrardan heyete girenler varmı?

Fikri/bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

@Karaca bey 72
Çok teşekkür ederim cevabın için.

Üst Alt