Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeniden rapor çıkartmak için 1 yıl geçmesi mi gerekiyor?
iki farklı hastane iki farklı rapor sonucu en yakın il dışı hakem hastanesine gönderileceğim söylendi.Sizce 6 ay bekleyip tekrar mı başvurmalıyım yoksa il dışını denemelimiyim?
bende bunu anlamıyorum cetvel belli oran belli hastanenin biri veriyor biri vermiyor bizim memlekette böyle işte naparsın yapacağın tekşey durumunu sana bakan dr lara sözlü ifade etmen olacaktır geçmiş olsun
Selam arkadaşlar pskyatriden 1 yıl süreli raporum var . tekrar rapor cıkartabilmek için 1 yıl geçmesi mi gerek yoksa 6 ay geçince tekrar başvurabiliyor muyum?
6 ay sonra raporunu değiştirmek için başvurabilirsin oda sil baştan olur süre uzatma olmaz süre bitimine yakın raporunu yineleyebilirsin öyle olsa sana 6 aylık süre verirler
yani 6 ay bitiminde farklı bir hastaneye tekrar başvurup farklı bir rapor alabiliyor muyum? Psikyatri raporum 1 yıl süreli bu bir yıllık süreyi beklememe gerek yok mu?
teşekkürler..sürekli raporum var %40 ın altında .. pskiyatrik hastalıgıma oran verilmedi tedavi süreci yazılmıştı.. tekrar gidip oranı yenileyebilir miyim hastalagımda ilerleme olduğu için ?
Başka hastanede şansını deneyebilirsin. Eğer önceki rapor karşına çıkar ve bu nedenle yeni başvurun kabul edilmezse, o zaman il sağlık müdürlüğüne gidip son raporuna itiraz eder, başka hastaneye sevk alırsın. Ya da 6 ay geçmesini bekler, sonra başvurursun.
hocam tesekkürler bilgi için..ben de kekemelik vardı bu sisteme girildi .. ilerde kamuya girerken bu 40 altında aldıgım rapor sorun yaratır mı konusmamda aşırı bir sorun yok ama takıntılık var.. polislik falan vb yerlde tam tesekküllü rapor cıkartmak istedğimde sorun cıkartır mı önceden cıkarmaya calıstıgım engelli raporu?
polislik vb gibi kamu kurumunu kazandıgımda benden tam tesekküllü rapor istenildiğinde engelli raporum gözükür mü? yani bu engelli raporum bana sorun olarak yansır mı?