Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yenilenen heyet raporuna yanlış tanı yazılmasına karşı ne yapmalıyım?

ipekngul

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese,

Daha önceki engelli sağlık raporumda durumum hakkında genel ve doğru tanımlar bulunuyordu. (symbrachydactyly hastasıyım, KAS İSKELET SİSTEMİNİN KONJENİTAL MALFORMASYONLARI, BAŞKA YERDE
SINIFLANMAMIŞ.Sol el bilek ROM açık.Sol el parmaklarının konjenital yokluğu.Tablo:2.7
el başparmak hariç tüm parmakların MF eklemden kaybı)

Ancak bir durumdan dolayı raporumu yenilemem gerekti ve şuanda çok alakasız şeyler yazmışlar. Zaten ortopedi uzmanı 1 dakika bile bakmadı bana. Sendromum ne ilaçtan ne de hamilelikte kullanılan bir nedenden dolayı ortaya çıkmadı ancak bana sadece (SOL EL FOKOMELİYA (BİLEKTEN İTİBAREN) (TABLO 2.7)) yazıldı.

Sahip olduğum sendromdan başka bir şey yazmaları yaşamımda bana sıkıntı çıkarır mı? Korona dönemi olduğu için hastanelerde itiraz raporları ile de uğraşmak istemiyorum. Doktorların engellileri bu şekilde başından savmalarından da tiksiniyorum.

Düşüncelerinizi bekliyorum...

Üst Alt