Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yenilenen rapor oranı %40 altına düşerse işten çıkarılır mıyım?

onur2801

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,süresi dolan ve yenilemek için başvurduğum bir rapor sürecim var.İlk raporum %44 ve özel sektörde engelli kadrosunda çalışmaktayım.Yeni alacağım raporda oran %40 'ın altına düşer ise ne gibi durumlar olabilir?(İşten çıkarılma gibi) Haklarım yasal yollar nelerdir?Böle bir durum yaşayan var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi günler

onur2801

Onur bey merhaba, bu tamamen işyeri ile sizin aranızda olan bir konu. İsterlerse normal kadrodan sizinle çalışmaya devam eder isterse sizi işten çıkarabilir, tazminat konusunda çok bilgili değilim ama tazminat vermek zorunda olduklarını düşünmüyorum.

işkura engelli kaydınız devam ettikçe sorun olmaz işkur yeni rapor istemedikçe

teşekkürler

işkur çalıştığım kurumun insan kaynaklarına raporun süresi bittiğini ve yenilenmesi gerektiğin bildirmiş.Ondan sebeb şu an yenileme ile uğraşıyorum.Kasım 12 ye heyet günü verdiler.ama sanıyorum 40 ın altına düşecektir.açıkcası bi anda işten çıkarılma durumu olursa baya bir kötü olur benim için.

onur2801...onur bey geçmiş olsun..hastalığınız neydi..birde neden 40 ın altına düşsün ki neden karamsarsınız merak ettim??

teşekkürler.mitrak kapak sorunum var.2 kez anjiyo oldum kalp krizi geçirdiğim için.rapor için kontrol olduğumda doktor hafıf olarak sorunlar kalmış ama genel olarak iyi görünüyor kalbiniz dedi.ondan biraz karamsarım.

onur2801

Merhaba hocam durum ne oldu. Rapor oranınız düştü mü. Düştü ise işyeri ile aranızda problem oldu mu

rapor oranı düşerse çalışmanda sorun olmaz için rahat olsun Dahada rahat etsin istiyorsan ik ile konuş detaylı bilgi alırsın

Üst Alt