Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yer değişikliği hakkında idare mahkemesine dava açmak!?

LORD_55100

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
[FONT=sans-serif]Merhaba arkadaşlar ben MEB'te engelli statüsünde şef olarak çalışıyorum. Bağlı olduğum il MEM bir kereye mahsus tayin hakkımı HİÇ KULLANMADIĞIM halde ve istediğim ilçede norm olmasına rağmen red cevabı geldi. Sendika bu süreçte etkisiz kaldı! şuan rapor aldım ve önümüzdeki hafta işe başlayacağım. Sendikadan istifa edip avukatsız idari dava açmak istiyorum. Elimde 2,5 yıl önce de Kamu Denetçiliği Kurumunun Lehime vermiş olduğu TAVSİYE KARARI da var lakin hastalığım sebebiyle mahkemeye veremedim. Bu süreçte Hep norm gerekçesi ile red cevabı veren İl MEM şimdi de norm olduğu halde reddediyor! araya da çok sayıda atama ve görevlendirme yaptı!!! Bunun adı zülüm ve mobbingdir!!![/FONT]
[FONT=sans-serif]Şimdi Bana emsal kararlar ve Avukatsız idari dava açmam için izlemem gereken yolları ALLAH rızası için anlatırsanız çok müteşekkür kalırım.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Saygılar...[/FONT]

Cimer den baş vuru yapsan seçim dalgasına ilgileniyorlar bi dava açayım dedim avukat dediki 2024 anca gün verirler bir cimer i değerlendirmekte fayda olur diye düşünüyorum

Üst Alt