Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yersiz 2022 maaşı borcu silinecek..?

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Meclis'te görüşmeleri tamamlanmak üzere olan torba yasa; emeklileri, yaşlı vatandaşları ve engellileri de sevindirecek. Bu 3 kesimin devlete olan borçları da yasa kapsamına alındı. Özellikle 65 yaş üstü yaşlılık maaşı alanlara çeşitli sebeplerden dolayı fazla yapılan ödemeler geri alınmayacak. Bu konuda binlerce vatandaş mağdur olmuş ve kapılarına gelen hacizle sıkıntıya düşmüştü. Yine aynı şekilde engelli maaşı alanlara yapılan yersiz ödemelerin de geri alınmasından vazgeçiliyor. Böylece bu vatandaşlar rahat bir nefes almış olacak.

iyide bu af, "yalan beyan, sahte rapor vs" ile alınan haksız ödemeleri de kapsıyor. birçok engelli "sonra faiziyle geri alırlar" diye 2022 ye başvurmuyor. ama başvurup haksız alanın yanına kar kalıyor. ben affın çoğuna karşıyım. kural-kanun neyse herkese uygulansın... keza, vergi affında da bu böyle... madem af geliyor, düzenli vergisini veren mükellefin suçu ne? duyarlı vatandaşın suçu ne?????????

yalnizefe;

C. başkanlığı seçimi yaklaştı ya AKP'ye oy lazım:)

2015 teki yönetmelik değişecekmi?

öyle bir çalışma duymadım, görmedim ...

buu 2022 denen maaşı haklı haksız bir çok kişi aldı bu parada tüğü bitmemiş yetimin hakkı var çalışan insanların vergileri ile verilen bu yardımı istismar edip sonrasında ou uğruna bu haksız alınan paraların geri ödemelerini affediyorlar ise zehir zıkkım olsun oy uğruna yapılan bu sözde iylik benim hakkımı başkalarına üstelik barbarca bu paraları alıp yiyenlere helal etmiyorum .. akşama kadar kıçımdan ter akarak para kazanıyorum ben bu parayı haksız alanada verenede haram zıkkım olsun olmadık yerlerden çıksın inşallah ..

Üst Alt