Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yersiz alınan evde bakım aylığını nereye bildirmeliyim?

Mercan80

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim sorum tanıdıgım zihinsel özürlü bir bayan var. Bu kız üzerinden yardım alınıyor abisi her ay alıyor erkek kardeş üç ayda bir. Demek istedegim oki aile kıza bakmıyor kız en küçük kardeşinin yanında kalıyor. Bu maaşı yanında kaldıgı kardeşin üstüne nasıl yapabiliriz? Ne yapabilirim şikayetmi etmeliyim? Gereckeden bakıma muhtac bir kız benim vicdanım el vermiyor onun parasını yiyipde keyif sürmelerine. Evlerine bile almıyorlar hakmı bu??

Teşekkür ediyorum cvp verdigniz için. Yarın arıyacam. Müfettiş yada gidip kontrol edilemiyorlarmı Özürlü insan cocuk gibi gidi baksalar gercekden bakılıyormu bakılmıyormu? Kardeş kardeşe acımıyor bu devirde, menfaat dünyası olmuş.

maalesef bu tip durumlar çok süistimal ediliyor kontrol olayıda yok denecek kadar az ama arayıp bildirirseniz eminim ilgileneceklerdir durumu detaylıca anlat

Mercan80,
siz arkadaşların dediği gibi alo 183'ü arayın. alo 183 gerekli birimleri haberdar eder. tabi ki denetleme yapılır.

Üst Alt