Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yersiz ödeme adı altında 2022 maaşım kesiliyor? (Güncel: Mahkemeyi kazandım)

serhat32

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2003 2004 Yılları arasında memur olarak çalıştım 2004 yılında eğitimime devam etmek için istifa ettım 2005 2010 yılları arasında görme engelli oldugum için 2022 aylıgı aldım 2 eylül 2010 tarihinde tekrar öğretmen olarak göreve başladım. ve 2022 aylıgımı kestirdim ve bir daha almadım . engellı aylıgı alırkende hiç bir yerde çalışmadım ve pirim ödemedm ssk girisim olmadı ve şuanda bana faaizyle 12 bintl bor cıkatrtılar ve suanda maasımın 4/1 kesiliyor hacız yoluyla. :( suanda hic bır yerde basvuramıyorum pirimziz ödemeler daire başkanlıgı aile bakanlıgına gecmiş ve her ıkısde ıslem yapmıyolar Arkadaşlar nasıl bir yol izlemelıyım dilekçe yazmalıyım yardımcı olrumusunuz .

hangi gerekçeyle geri istiyorlar biraz açarmısınız

emeklı sandıgında kaydım var dıye ama ben hic bır şekılde 2022 aylıgı alırken emeklı sandıgına kaydım oldugu soylenıyor ama hıc bır sekılde kaydım olmadı 2022 aylıgı alırken

sana gelen tebligatı ve detaylı bir itaraz dilekçesi yaz mal müdürlüğüne ver.allah yardımcın olsun

İlk geldiğinde yazdık ama bir sonuç alamadık Kayın pederim ankaraya gitti 4 ay önce bakanlıkla yüz yüze görüşmek v ve dilekçeyi vermek için ama sonuc almadık bakanlıklar degısyor dıyor geri çevirmişler şimdide hala bir işlem yapamıyoruz ve hala maaşımdan kesilyor kesilen ücretlerı geri alabılrmıyım sonra

anladığım kadarıyla, emekli sandığından maaş aldığın halde 2022 maaşı da aldığını iddia ederek ceza vermişler sana.
bu durumda yapacağn tek sey emekli sandığından 2022 den başka maaş almadığını ispat etmek olacaktır.ki eğer başka bir maaş almadıysan, ispat geç olsada kolay olacaktır.sonra senden kesilmiş olan bütün paraları yasal faiziyle geri alırsın.

evet engellı maası alırken hıc bır sekılde emeklı sandıgıdnan maaş almadım memur oldukdan sonra engellı massı mı kestırdım şimdiye kadar 4 ay yanı 2 bın tl fılan kestıler taksıt taksıt ıns halledebılrım ama uğrastırıp duruyorlar: (

Yersiz ödeme Gerekçesiyle ödedegım paraları kuruşuna kadar geri aldım sonunda

2022 yersiz ödediğim paralar

iyi günler yersiz ödeme gerekçesiyle bana 8 bın kusur borc cıkardılar ve ben bu borcu taksıtle sımdye kadar 3bin 6 lırasını ödedeim 3 yıl sonra bugun ıtrazlarım sonucu borcu iptal ettıler ve ödedegım 3bin 600 tl yı bana geri verdıler bu ödedgım 3bın 600 tlyı faızlyle gerı vermerı gerekmıyorumu davamaı kazanmak ıcın kac defa ankaraya gıttım telefonlar ettım pesınden kostum bumu adalet.....

serhat32;

serhat hayırlısı olsun kardeşim bendende 9.,208.-TL talep ediyorlar itiraz ettim onlarda bana itirazın iptali davası actilar bu temmuzun 12 sinde mahkemem var .. rica etsem telden felan konuşabilirmiyiz yönlendirirsen sevinirim beni

Kardes bızım bu dava 2022 maaşı alıken sskdadan maas yatmıs dıye bıze borc cıkartılar oysa hıc bır sekılde ssk gırısımız olmadı beya bı ugrastık sonunda kazandık ins sende kazanırsın

Üst Alt