Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeşil kart ile hasta transfer lifti, parapodyum gibi cihazları temin edebilir miyim?

a_slymn

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
sn. oturanboga
forumda bırkac yerde var ben hepsıburada toplansın dıye actım bu konuyu.
benımde sorularım olacak bu konuda.

1) 10 sene once 2022 basvurdum aldım prosedur geregı yasıl kart verıldı onu da aldım ama kullanmadım o zaman hıcbı ıse yaramıyodu sımdı de nerede bılemıyorum yırttımı attımmı yaktımmı.
babam ssk lı arastıtıtlarsa 2022 kesılır verılen paralarıda faiziyle geri alırlar dedıler ben ıyıce sogudum yesıl karttam suan babamın uzerınden ssk dan faydalanıyom.

2) agır ozurlu oldugum ıcın evde bakım ucretındende yararlanıyom ben fa hastasıyım 35 yasındayım ve bana
akulu merdiven ınıp cıkma aparatı
akulu hasra transfer lıftı
parapodyum
cpm cıhazı
cıhazı lazım bu aletler medıkalcılerde var ama malesef hıcbırını sgk karsılamıyor

3) Dün bı medıkalcı arkadas sosyal guvencen ne dedı sgk dedım yesıl kart olsaydı sansımızı denerdık dedı
yanı bu cıhazları yesıl kartla alanlar varmısi
bu durumda ben kullanmadıgım yesıl kartı suan elımde yok ama kayıtlarda varsa tekrar kullanabılırmıyım.
2022 maası
evde bakım ucretı
+
ssk kullanmasam yesıl kart cıkartabılırmıyım zaten var galıba yenıletmem lazım yenıletebılırmıyım
yoksa yesıl kartı basdan sıfırdanmı cıkartacam ssk yı ıptal ettırmem sartmı kullanmasam olmazmı
teşekkurler

Hiç birisini alamazsın... Verilir diyen, bence çok iyi niyetle hayal kurar...

Selam arkadaslar hala bu urunlerı sgk ıle alan yokmu sgk ödemıyomu hala
en ucuzu nerede satılıyo sıfır
2. el temiz uygun fıyata satacak olan var mı

yesıl kartla alan yokmu daha
2.el satan varmı
ıhtıyac ıcın alacam lutfen fıyat makul olsun

Merhaba yeşil kart sorunuza bilgim olmadığı için cevap veremiyorum ama 2.el olarak bana ait en fazla 10 kere kullanma çabası sarfettiğim (tetrapleji hastası olduğumdan ve el parmaklarımı kullanamadığımdan dolayı ürünü bir türlü kullanamadım) şuanda kullanmadığım sıfırdan farkı olmayan parapodyumum var düşünürüm diyorsanız 3 bine verebilirim.Hasta taşıma lifti sıfır paketinde olmak üzere http://www.zeymed.com.tr/Marks/Ulisse/ linkte görmüş olduğunuz özelliklere sahip olup değeri 3 bin tl'dir.Çevrenizde ihtiyacı olan arkadaşlarınız varsa diğer sıfır olan ürünlerin bilgilerini ve fiyatlarınıda veriyorum.Standing Wheelchairs - www.monamedical.com linkte görmüş olduğunuz araba Alman markası olup günümüz şartlarında 20 bin olup şuanki satış fiyatı 10 bindir. Compex 3 Fizik Tedavi Cihazlar - CefarCompex rnleri Erke Medikal linkte görmüş olduğunuz compex 3 cihazı şık tasarlanmış çantasıyla beraber fiyatı 6 bin tldir. http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/wollex-w123-akulu-tekerlekli-sandalye-56768478 linkte görmüş olduğunuz Amortisör sistemli minderli akülü sandalye 3 bin tl'dir.

Üst Alt