Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeşilkart başvurumuzda formu yanlış doldurduk. Ne yapmamız gerek?

relax1275

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ben 2022 maaşı alıyorum. Dün yeşil karta müracat ettim bana form verdiler, fakat formun alt bölümünde yazılı olan gelir ve mali durum bildirimi bölümünü babam kendi adına dolduracagına benim adıma doldurmuş.yeşil kart bürosuna teslim ettik dosyaları bir sorun olmasından endişe ediyorum.
bu kadar önemli mi bu forum lütfen yardım!

Büroya gidip formu yenileyin bence. Yanlış beyan vermekten dolayı sorun çıkartırlar.

yardımm!!

arkadaşlar 3 hafta önce yeşilkart için müracat ettik evrakları teslim ettik. bugün yeşilkartımı almaya gidecegim tabi başvurum reddedilmediyse.benim sorum yeşilkartı almaya giderken evrak felan götürecekmiyim yeşilkart bürosu çok uzak oldugu için bu konuyu açtım cevaplarsanız sevinirim.

lütfen yardım arkadaşlar!

arkadaşlar ben 2022 maaşı alıyorum yeşilkart"a gecen ay başvurduk geçen gün gittim biz size kargoyla yollayacaz yeşilkartınızı dediler.fakat 1 ay geçti bir gelişme olmadı bu kadar uzun sürmesi normalmi.

Yeşil Kartınızı almaya giderken kimliğinizi yanınızda bulundurun.
Ayrıca, Özürlü olanlara hiçbir koşul öne sürmeksizin Yeşil Kart veriliyor. Bu sebeple de, başvurunuzun reddedilme ihtimali yok.

sonunda bekledigim yeşilkart nihayet az önce evime kargoyla geldi ve üzerimden bir ton yük kalktı. saolun arkadaşlar yardımlarınız için.

Üst Alt