Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeşilkartlıyım. Kendinden jelli sonda alamıyorum..?

alim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam alim benim sorunum yeşilkartla sosyal yardımlaşmadan sonda alıyordum ama bugün öğrendim 2022 liysen sonda yardımı alamıyorsun dediler kaymakamlık da. sosyal yardımlaşmada alamıyacağımı söylediler ne yapmam gerekiyor.bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekür ederim saygılar..alim

evet yanlış deyil artık 2022 lilere sonda verilmeyecekmiş.....

ben alim ilginize teşekür ederim.bende zaten bimeri aradım.bana on onbeş gün sonra haber alısın dediler şimdi bekliyorum.galiba yeşilkartlılarda artık medikalden alacakmış sondalarını.onun için kaymakamlık vermiyormuş.ben bunu başka bir yerden ögrendim
ama 2012 olacakmış s.g.k.yasasında değişiklikle.peki bu zaman içinde yeşilkartlıların durumu ne olacak. nerden karşılayacak.saygılar.....

BİMER'den gelecek yanıtı bekleyin önce. Ama yukarıda da yazdığım gibi, kaymakamlık işgüzarlık ediyor; sonda ihtiyacınızı karşılamalılar.

bimerden cevap geldi.eşim ve ben bakıcı maaşı aldığımız için bizim yardıma ihtiyacımız yokmuş tıbbi malzeme ihtiyacımı kendim karşılayabilirmişim. bunun için yardım yapılamazmış siz yine bu sorunu sosyal yardımlaşmayla görüşün dediler..

şimdi ben ne yapıym. ben zengin olmuşum da haberim yok?
zaten kalçamda yara var. ne olacak şimdi?
bimer sosyal yardımlaşmayla görüş diyor. sosyal yardımlaşma senin tıbbi yardım alamazsın kendin karşıla diyor

sonda yardımı

öncelikle yarrdımlarınız için çok teşekür ederim.ben şimdi başka bir yere baş vurdum önümüzdeki hafta yollarız dediler şayet gelmezse bu dilekçeyi göndereceğim...2012 de yeşilkartlılarda sigortalılar gibi hizmet alacakmış bir bilginiz varmı acaba..selametle kalın

Üst Alt