Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim aylığı bağlanınca 2022 maaşımı kesmişler. Ne yapmam gerek..?

aykut35

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
4
benim 3 ayda aldım maaşim kesilmişti ve ben bimerden baş vuruda bilgi almak icin yazı yazmıştım neden kesildi diye ve bana bir bilgi geldi babam üzerinden ölüm aylı aldım icin ve kesilme sebebi bu oldunu sölediler

[FONT=Tahoma]Reddedildi/Feshedildi (SSK Tespiti Nedeni İle)

ama bana bu ayın [/FONT]
[FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI]20.08.2015 sinde bimer aracılı ile tekrardan e posta gönderildi ve benim aşşada yazdım yere gitmemi söledi

[FONT=Calibri]Sayın AYKUT ,[/FONT]

[FONT=Calibri]Bimer Başvuru Numaranız xxx[/FONT]

[FONT=Calibri]2022 MAAŞIYLA İLGİLİ BAĞLI BULUNDUĞUMUZ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINA MÜRACAAT ETMENİZİ;[/FONT]
[/FONT]

yetim maaşı alana zaten vermiyorlar. bişey yazmana veya bir yere başvurmana gerek yok.

aykut35 yetim aylığı ile birlikte 2022 aylığı alman imkansız. o yüzden yetim aylığın bağlanınca 2022 aylığın kesildi.
yetim aylığın ne kadar? eger yetim aylığı aldığın 2022 aylığından (1 aylık miktarından) düşükse bu durumda ancak yetim aylığını 2022 aylığı seviyesine yükseltmek için yetim aylığı aldığın SGK müdürlüğüne gidersin ve başvurursun.
ama yetim aylıgın 1 aylık 2022 aylıgından yüksekse yükseltme yapılmaz.
BİMER niçin vakfa git demiş bilemeyiz. bir ara gider ugrarsın. ama arkadaşın da dediği gibi bir sonuç çıkacagıonı sanmıorum. çünkü yetim aylıgı alıyorken 2022 aylığı alman mümkün değil.

Detaylı bilgilendirme için yönlendirilmiş olabilir, yoksa bir şey çıkacağını ben de sanmıyorum.

EVet 2022 maaşimi babamdan maaş almaya başladım icin kesildi ve sgk lı oldum icin kaymakamıha gittim 2022 maaşi alamıcam.ı sölediler bana bende tamm dedim bildim icin gene sormak istedim bimer den bana gelen yazılı bildiri üzerine gittim neyse sağlık olsun 3 ayda bir almaktan iyidir

Dediğim gibi bilgilendirme için yönlendirmişler, sebebi yazmak yerine illa adamı ayaklarına getirtip söyleyecekler.

sorma abi ben bildim halde gene gittim üstelik taxi parası verdim gittim yere ordan beni aile ve sosyal politikasi binasına yolladılar adamlar akıllara zarar yalnış bilgi ve yönlendirmeler sonucu buğünde sabrımı taşırdılar en sonunda ben babam üzerinden taa 10 uncu ayda baş vurusu yaptım babam ve annemi kaybettim arka arkaya ve yetim kaldım mahlül ve gecinecek durumum yok ailem bakıyordu beni ve sgk sevkli gittim sgk ya ordan beni sevk ettiler raporlar geldi ve sorna gitti izmir konak ve ara karar verildi 12 ci ayda sonra eğe universi tesi hastanesinde yogun test ler diyim ordaki raporlarıda hallettim tam 2 ay sonra raporlar sgk ya geldi ordan tekrar konak gitti ve tassis işlemlerim den dolayı 4. cü ayınn 13 ünde maaş bağlandı ve ben aynı ay sonu yani 4 düncü ayın 27 sinde tatsis yolladık sgk dan yalnış yaptı ordaki memür ve onun ceramesini cektim

ve sonra evraklar ankara konak bulundum yerdeki sgk konak ankara döndü dolaştı ve emeklilik servisindeki abla müdür bozuntusu anlıcan gdiyrm soryorum yollandı gidiyorum geliyorum yollandı meyerse giden gelen yok evraklar hala bulundum yerde idi ve son evraklar gene ankara konak derken sgk geldi ve büğün gittim de gene aynı müdür emeklilik servisindeki bayan bana sen git beklemene gerek yok biz yollucaz dedim gecende yollucaz dedin hala dedim evrakları cok gec yolladınız az atıştım onla bende dedim gidip müdüre sölücem bakalım bu durumu müdür sağ olsun baktı internetten ve bi kagıta yazdı birşeyler müdür hanımı aradı bilgi aldı ve bu cabalarım ve gün kayıplarım taaa 4 düncü ayın 27 sinden beri devam ediyor 4.5.6.7.8.9. ve 10 uncu aya giriyoruzm tam tamıma zaman kaybım hesap ediniz 6 ay yapıyor ve müdür abi sağ olsun buğn ne yaptı ne etti evram bu yere gitmiş umarım bitirirler artık

[FONT=Verdana]25[/FONT][FONT=Verdana]28.08.2015[/FONT][FONT=Verdana]EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. SİGORTALI TAHSİS İŞLEMLERİ ŞB.MD.[/FONT][FONT=Verdana]Ö.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]26[/FONT][FONT=Verdana]28.08.2015[/FONT][FONT=Verdana]EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. SİGORTALI TAHSİS İŞLEMLERİ ŞB.MD.[/FONT]

ufukalp arkadaşim bu son olur yoruldum artık vücüt rahatsızlıklarımdan dolayı yürürken yolda nefes sonunu yaşıyorum olmasa neyse ama artık zor geli yor bu sefer annen dede maaş bağlanır bu seferde biriken paramıda verirler babam dan vermemişlerdi

Üst Alt