Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim aylığı başvurusunda Zimmetten çıkarıldı ne demek?

arzu89

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar benim annem 8 yıl önce vefat etti o zaman toplu bi para almıstık fakat şimdi o parayı ödeyip maaş bağlanma durumu olur mu? sgk ya başvurduk

işleme alındı ve ardından zimmetten çıkarıldı ibaresi vardı ne demek istyemiş yardımcı olursanız çok mutlu olurum .. şimdiden çok teşekkürler

Arzu hanım öncelikle iyi geceler,başınız sağolsun.benim bildiğim Zimmetten çıkarıldı demek evraklarınızın işlemi bitti posta yoluyla size gelecek demek...
Ama sizide yanlış yönlendirmiş olmak istemem,bu konuda daha çok bilgisi olan arkadaşlar size mutlaka yardımcı olucaklardır.

SAYGILAR....

Zimmetten çıkarılması; o evrak hangi servisteyse işleminin bitmesi, başka servise havale edilmesi ile evrağın verildiği servisin sorumluluğundan çıkması demektir.
arzu89 anladığım kadarı anneniz vefat edince ölüm aylığı bağlanmaz diye primlerini geri almışsınız..şimdi ise ölüm aylığı için yeterli prim olduğuna karar mı verildi de faizi ile geri ödeyip maaş bağlatmak istiyorsunuz? sorunuz biraz karışık çünkü.. ben ilk önce genel tanımını yaptım zimmetten çıkarılmanın.. ama diğer sorunuza göre zimmetten çıkarıldı ibaresini nerde gördünüz? nereye zimmetlenmiş onu da gördünüz mü? çünkü bundan sonra muhatabınız o olacak..(size iade edilmediyse)

Üst Alt