Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim aylığı eğitim dönemi bitiminde ne zaman kesilir?

sinan_360

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ölüm aylığı alıyordum.Şubat ayında ilk aylığımı aldım.Bugün turkiye.gov.tr den baktım aylığın durdurulduğunu ve müstehaktır provizyon alabilir yazısını gördüm.Yüksek okulda okurken son sınıfa giderken eylül ayına kadar aylık devam etmişti sgkdan gelen dilekçede de öyle yazıyordu.Bu hafta son sınavlara anca girdik sonuçlar belli değil.Erkenden kesmişler.Aktivasyonu yaparken mi acaba yanlışlık yaptılar.Ne yapmam lazım.Tekrar dilekçe göndersem devam eder mi? Teşekkürler.

Yetim aylığım kuruma iade edilmiş.

Üniversietden mezun oldum.Diploma fotokopisinide gönderdim.Aylık durduruldu.Haziran dahil bu ayın 26 sında 2 aylık maaşım duruyor.Ptt ödeme yapmadı.P.Ç.B tarafından ilgili kuruma iade edilmiştir şeklinde not düşmüşler.Ankara sgk yı aradım tekrar dilekçe yolla araştıralım dediler .alo 170 i aradım salı günü tekrar aramamı söylediler.Turkiye.gov.tr den bakıyorum.4a ödeme bilgilerinde ödeme miktarı görünüyor.P.ç.b nedir anlayamadım.Yapabileceğim başka bir şey var mı ?Düzeltirler mi?Teşekkürler.

Dostum yanlış olmasın da senin ki gibi bir olay geldi başıma.
Ben ne kdr uğraştıysam vermediler o ücreti bana geri ama şöyle oldu kendi maaşımı annemin üzerine dilekçe ile aktarma yaptırdık. yani o zmnlar bn 196,00 Tl maaş alıyordum 4 aylık maaş anneme yattı ufak tefek kesintilerle... bnce yapman gereken telefonla falan uğraşma resmi dilekçe gönder ve neticesinde olumlu bir sonuç alamazsan annene aktar...

Evet Sinan,, bence de önce dilekçe ver, sonra telefonla takip edersin. Belli ki bir yanlışlık yapıyor sgk. Dilekçenle düzeltecektir.

Üst Alt