Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim aylığım eksik yatırılıyor. Neden olabilir?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
babamdan kalan bagkur maas sini annemle birlikte aliyorum maasimi engelli ayligi seviyesine cektirdim 280 tl aliyorum 100 de 80 engelliyim eksik aliyorum maasimi nedenine aceba:confused::confused:

Maaşın 2022 aylığı seviyesine çıkartılması için ne zaman dilekçe verdin? Henüz sonuca bağlanmamış olmalı...

Maaşın düzeltilmesi için sigorta müdürlüğüne başvur Levent. % 80 raporun olduğundan Aylık yaklaşık 425 TL'ye denk gelmeli maaşın.

abi bn yetim maas si aliyorum bakim maas sina aliyorum evliyim 1 yil oldu esim de engelli ayligi aliyo bn bnldirmedim gelir artisi olmadi icin gelirin artarsa bildir demislerdi bisorun olurmu

2010 verdim 6 ayda yukseldi eksik veriyolarmis yeni orendim kalem ablamin sayesinde

Şu anda kaç TL ayda yetim aylığı alıyorsun? Aldığın yetim aylığının 2022 maaşı seviyesine yükseltilmesi için başvurdun mu, sonuç ne oldu?

Not: Unutma, yetim maaşın yükseltildiğinde eğer hanede kişi başına düşen gelir evde bakım aylığı için öngörülen 510lirayı geçerse, evde bakım maaşın kesilir (http://www.engelliler.biz/forum/evd...-ve-kisi-basina-dusen-aylik-gelir-siniri.html). Onun için, yetim maaşının 2022 maaşı seviyesine yüükseltilmessi konusunu bu açıdan da değerlndir. Yetim aylığın yükseltildiğinde evde bakım aylığın kesilecekse, yetim aylığını yükseltme daha iyi!

abi evde 4 kisiyiz benim yetim aygigindan baska bigelirimiz yok

510 tl 4 demi boluyorz

Yetim maaşı aylık 510 tl ise, bu durumda 2022 maaşından fazla olduğu için bir işlem yapmana gerek yok. Yetim aylığını o şekilde almaya devam edeceksin...

ben 100/92 agır engelliyim babam dan kalan bagkur maasını annemle alıyorum 330 tl engelli 2022 aylıgı seviyesine çektirdim 430 tele alıyorum eksik alıyorum neden ? bugun gittim sgk ya fazla vermişizdediler kestiler nedeni ne olabilir

levent çakır Hocam merhabalar yetim aylığınızı nasıl 2022 seviyesine çıkarabildiniz rica etsem bilgi verebilir misiniz?

Galiba dilekce yazdiniz sgk ya
%25 kendi %50 de anne alirdi
Anneden kesip ogluna eklenmis.

Üst Alt