Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim aylığım kesildi ve yatırılmıyor! Ne yapabilirim?

brkz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Ben babamı 5 sene önce kaybettim. Ondan bana yetim aylığı bağlandı. Liseden mezun olana kadar da alıyordum. Liseden mezun olduktan sonra ağustos ayında maaşım kesildi. Ben de düşündüm ki şuan okumadığım için kesildi. Üniversiteye başlayınca öğrenci bilgilerimi SGK'ya gönderir almaya devam ederim.

Eylül'de okullar başladığı gibi gönderdim. Ekim ve Kasım geçti maaşım bağlanmadı. Aralığa geldik. E-devletten durum nedir diye bakayım dedim. Maaşım aktif gözüküyor ve yatış tarihi 12/2018. Bu ay yatmış olması lazım. Banka Garanti Bankası olarak gözüküyor. ATM'ye baktım, internet bankacılığından baktım, en sonunda gittim şubeye sordum. Yatan bir para yok gözüküyormuş. Aylardır Garanti hesabıma yatan bir maaş yok.

3d38de56a76cad73e9043d657c53bc95.png

Son ödenen dönem 1/2019 olmuş. Ancak hala bir maaş yatırımı göremiyorum hesabımda. Ne yapmam gerek?

Üst Alt