Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim aylığını 25 yaşımı doldurur doldurmaz keserler mi?

omerszn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, emekli sandığından yetim aylığı almaktayım, öğrenciyim. Bilgilendirme "25 yaşını dolduranlar alamazlar." olarak geçiyor. Ben 04.03.1991 doğumluyum, 24 yaşındayım önümüzdeki 4 martta 25'e giriyorum. Girer girmez aylığım bitecek mi yokksa 25 yaşın içerisinde almaya devam edecek miyim? Yani 04.03.2017 ye kadar aylığım verilmeye devam edecek mi?

25 yaşına girenler denilmemis 25 yaşını dolduranlar denilmiş 25 yasini doldurdugun vakit kesilecektir

Benim girdiğim zaman kesildi.Annemin üzerin geçti maaş tabi bir miktar azalma oldu.Onun içinde uğraşmak gerekiyor.

aslında belirtilen kanuna göre 25 yaşını dolduranlar diyor kesilmemesi gerekir bu durumda

Dolduran, giren gibi kavramlara takılmayın, doğum tarihinize direkt 25 ekleyin çıkan tarihte tık diye kesilir.

Siz zaten 25 yasindasiniz 24 degilki yaniliyormuyum dogum gununuzde 2016 da 25 dolacak 26 dan gun alacaksiniz.

Üst Alt