Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim maaşı alan engellinin 2022 maaşı alması..?

alparslan303

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba . bir müşkülüm var babam bağkurlu idi vefat etti abim var 3ayda birolmak üzere 900 /1000 tl civarı maaş alıyordu babam vefat edince bağkur maasının abime hak ettiği yuzde 50 özürlü raporu var ayda bağkurdan 620 tl alıyordu 9,ay daki 3aylık maaşını almaya gittiğimizde kesilmiş oldugunu gorduk yani 36 tl gibi bir para yatmış bu hak bizden gittimi ben vasi siyim abim zihinsel özürlü yalnız yaşıyor ben ilgileniyorum bu hakkı geri alabiliyormuyuz veya mevcut bağkur maaşına ilava fark gibi bir durum sözkonusu olablirmi yani kısacası bagkur maaşı alırken 2022 yasasından yararlana biliyormuyum..? yardımcı olabilirseniz müteşekkir olurum saygılarımla oturan boğa kullanıcısı bülent bey sizden bir cevap verirseniz çok memnun olurum..

alparslan303 bağkur'dan ayda 620 TL alıyorsa kardeşinize 2022 aylıgı tekrar baglanmaz. ayrıca aldıgı yeti aylıgı alabileceği 1 aylık 2022 aylık tutarından fazla oldugu için yetim aylıgında yükseltme de yapılamaz.

Üst Alt