Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim maaşı aldığım için 2022 maaşım kesildi. Yeniden bağlanması için ne yapmalıyım?

polyana

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Iyi akşamlar arkadaşlar....ben omirilik felçli bir bayanım..eylülden bu yana 200 tl babadan yetim aylığı alıyormuşum diye 2022 maaşımı kestiler...tamam onu anladıkta bugün haberlerde dul kalan bayanlara hem babadan hemde kocasından maaş bağlanacakmış bu nasıl oluyor anlıyamıyorum biz engellilere verdikleri 3 aylık maaşı 200 tl için keserken sağlıklı kişilere çifter çifter maaş verilmeye çalışılıyor...lütfen bu konuda biz de mücadelemizi başlatalım diyorum ben..nasıl çözüme ulaştırmalıyız bu konuyu....ben ailem olmasa yetim maaşı ile nasıl geçinebilirim...biliyorum hepimiz bu konuda mağduruz ..eğer benim gibi sizde mağdurlardansanız yada mağdurluğunuza bir çözüm bulduysanız benide aydınlatırmısınız...şimdiden herkese tşk ürler...

Üst Alt