Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim maaşı aldığım için 2022 maaşım kesildi. Yeniden bağlatmak..?

ademkaplan54

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar bana bir biligi cok acil olarak lazım bılen varsa benı hemen ayfınlatırsa sevınırım ben 2022 maşı alırken 2006dan buyana 2012de badandan olan olüm aylıgı almaya başladım cunku raporumda g cıktı malül sayıldı ve şimdı 2022 maaşı 6cı ayda almam gereken maşım kesılmışve bende acılması ıcın yazı gonderdim bimer aracılıyla bu maşımı tekrar alabılecekmıyım bılen varsa yardımı beklıyorum saygılar ademkaplan54@hotmail.com

sgk dan aynı zamanda farklı adlar altında da olsa iki maaş alamazsınız. ama almış olduğunuz yetim aylığı alabileceğiniz 2022 maaşından düşük olursa,yetim aylığınızın 2022 seviyesine çıkarılmasını talep edebilirsiniz.

almışoldugum maaş 410 tl aylık 3 aylık maaşsa net olamamkla beraber 650 cıvarı nasıl bi işlem gorcek bu evrak şımdı ben olum atlıgı almaktayım badan erkek cocuk 5010 saylı yasa kapsamında hesaplan maaş tutarı/4/3 toplam 420 oluyo ben 410tl alıyorum sımdı bu katsayıa gore benım bu ozurlu maşımı almam gerkmıyormu

yetim aylığı zaten fazla 2022 engelli maaşından babanızdan kalan yetim aylığını almaya devam edin bildiğim kadarı ile babanızdan kalan yetim aylığını ayda 400 küsür falan alıyosunuz engelli maaşını 3 ayda 678 alıyosunun buda demek oluyoki yetim aylığı almaya devam etmen en doğrusu kat sayıyı mayıyı boş ver

şurda anlaşabişilırsek sorun yasdakı ibare olüm aylığı bağlan kişi zaten özurlü gurubundan cıkıp malul gurubuna girmiyormu %60 ustu olmadan bu maaşı aten almaya hakın olmuyor gelelim diyer konuya yasada derki hicbir at altında sgk maaş almamıcak ben oyle veririm bu maaşı bırde englei tarfından baklım baba sigortalı olmuş?bunun odemış oldugu pirim karşlıgında maşı olup sorasında.olum sorası hak sahıbı malul dul yetıme odenir.2022 ise kişi bakıama muhtac ve kendi hayatını desteksizidame edemez durumda ben veririmdiyor sgk 2022 alan kşi eşve cocukları onun uzerinden saglık sıgortasından yararlanıyordu şimdi ozurlu maaşı pasıp olan kışının eş cocukları saglık sigortasından yayrlanamıyor malul olan ve olum aylğı alan erkek cocuksa sadece bağkurdan sigorta karnesinden yarlanıyor ozurlunun kendi hakı olan ve bakmakla yükumlu oldugu eş ve cocuklar ne olacak konuyu iyi birşekilde deyerlendırıp cevaplarsak cok menun olacam saygılar ademkaplan54@hotmail.com

yetim maaşı alırken aynı zamanda 2022 maaşı almak mümkün değil.

Eğer alınan yetim maaşı 2022 maaşından azsa, sgk'ya dilekçe verip maaşın 2022 maaşı seviyesine çıkartılması istenebiliyor, o kadar

Üst Alt