Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim maaşı amaçlı heyet raporu için SGK'dan alınan sevk'in süresinin geçmesi

nameless1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar aşağıda anlatacağım sorun için ACİLEN yardımlarınızı rica ederim .

Benimle yaşayan erkek kardeşime yetim maaşı bağlatabilmek amacı ile heyet raporu için SGK'dan sevk almıştım .(Anne , baba vefat etti). tüm doktorları tamamladık ancak psikiyatri 6 ay takip verdi , takip süresi bitti Psikiyatri Konseyine sevk edildi ancak

Hastane sağlık kurulundaki memurlar ; Heyet raporu başlangıç tarihinden itibaren 45 gün geçerlidir. SGK'dan tekrar sevk alıp bütün işlemleri baştan başlatın diyorlar

SGK ise 6 ay önce aldığınız sevk geçerlidir bu sevk ile devam edilir diyor

25 şubat günü psikiyatri konseyine girecek kardeşim , o tarihe kadar sorunu çözmem lazım ama ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan var ise acilen yardımlarınızı rica ediyorum , şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

Benzer sorunu olanlara yardımcı olmak adına nasıl sonuçlandığını anlatayım . SGK'ya gittik yeni bir sevk aldık o sevk ile yeni bir sağlık kurulu muayene fişi aldık , psikiyatri konseyine yeni fiş ile gittik altına 6 aylık takip gerekir yazan eski fişi koyduk. psikiyatri konseyi yeni fiş üzerine tanıyı yazdı ve özür oranını verdi .daha önce gezmiş olduğumuz tüm doktorları yeniden gezmemiz gerekiyor , tahliller vs de yeniden yapılacak

Üst Alt