Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bundan yaklaşık 2 ay önce heyete girmistim babamın SSK maaşı için, dün bu kağıt elime ulaştı yeniden Nöroloji bölümüne muane olamam gerekiyormuş
ben MS hastasıyım o yüzden basvurmustum ben şimdi bu kağıt ile dogrudan doktorun yanına mi gidiyim yoksa sağlık kurulu na mi gitmem gerekiyor
ayrıca herhangi bi sıkıntı yaşanabilir mi acaba teşekkür ederim.
bu belge banada verildi bu belge ile sağlık kurulundan yeniden sıra aldım ve engelli raporu aldığım zamanki tüm işlemleri yaşadım dr muayeneleri vs her dr hastalığa göre puan veriyor ve bu orana göre emekli olabiliyorunuz ben bu belge ile hastaneye gittim ve rapor çıkması sgk ya vermem sonucun çıkması 2 ay sürdü (2019 da) bu 2 ayın da maaşını sonradan verdiler bağkurlu olduğumdan bağkur ödemeleerimide iade ettiler
sormak istediğiniz soru olursa bildiğim kadarı ile izah etmeye çalışırım
ben %50 den aşağı oranım olduğundan malulen olamıyacağımı söylendiği için ben direk yaşlılık emekliliği üzerinden emekli oldum sigorta başlangıcı ve pirim günüm doldu başvurdum 2 aya emekli oldum (2019 eylülde )
bu bilgiye istinaden yardım isterseniz sormak istediğiniz varsa buyrun