Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim maaşı için yeniden heyet istendi..?

bekone

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
5
İyi günler arkadaşlar

ben bundan yaklaşık 2 ay önce heyete girmistim babamın SSK maaşı için, dün bu kağıt elime ulaştı yeniden Nöroloji bölümüne muane olamam gerekiyormuş
ben MS hastasıyım o yüzden basvurmustum ben şimdi bu kağıt ile dogrudan doktorun yanına mi gidiyim yoksa sağlık kurulu na mi gitmem gerekiyor

ayrıca herhangi bi sıkıntı yaşanabilir mi acaba teşekkür ederim.

https://resimyukle.xyz/i/K2RQBN

bekone

bu belge banada verildi bu belge ile sağlık kurulundan yeniden sıra aldım ve engelli raporu aldığım zamanki tüm işlemleri yaşadım dr muayeneleri vs her dr hastalığa göre puan veriyor ve bu orana göre emekli olabiliyorunuz ben bu belge ile hastaneye gittim ve rapor çıkması sgk ya vermem sonucun çıkması 2 ay sürdü (2019 da) bu 2 ayın da maaşını sonradan verdiler bağkurlu olduğumdan bağkur ödemeleerimide iade ettiler

sormak istediğiniz soru olursa bildiğim kadarı ile izah etmeye çalışırım

mihayum
Malulenmi emekli oldunuz.olduysaniz kontrol muayenesi varmi. Bende malulene basvurmak istiyorum yardimci olurmusunuz neler bekliyor beni

bekone
Bende ms hastasiyim. Yurume guçlügü var ellerde kisitli hareket.senin neyin var

Talihsiz50 bende açıkçası sadece yürüme sorunu var ellerimde de olsun gormemde olsun herhangi bir sıkıntım yok çok şükür

Talihsiz50

ben %50 den aşağı oranım olduğundan malulen olamıyacağımı söylendiği için ben direk yaşlılık emekliliği üzerinden emekli oldum sigorta başlangıcı ve pirim günüm doldu başvurdum 2 aya emekli oldum (2019 eylülde )

bu bilgiye istinaden yardım isterseniz sormak istediğiniz varsa buyrun

Üst Alt