Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetim maaşım sigortam yatırıldığı için kesildi. Ne yapabilirim?

murat1964

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben babamdan dolayı emekli maaşını 25 yıldır alıyorum yüzde 58 çalışamaz raporum var 1 sene önce işe başladım durumumu anlattım sigorta yapmıyacaklarını söylediler 1 sene çalıştım 2ci sene emekli maaşım kesildi araştırdım sigorta başlangıcı yapmışlar ve 6aydır sigortalı çalışıyormuşum haberim yok bu durumu çalıştığım yere anlattım yanlışlık olduğunu ve bu durumu düzelticeklerini söylediler ve sigortamı iptal ettiler tam 6 aydır emekli maaşımı alamıyorum beni 6 aydır bu işler düzelir diyip oyalıyorlar ve alamadığım 6 aylık emekli maaşınıda alacağımı söylüyorlar lütfen bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz veya yönlendirebileceğiniz bir yer varmı telefondan irtibata geçebilirmiyiz 0555 991 9260 lütfen acil cevap bekliyorum saygılarımla[

Kesilen yetim aylığının yeniden bağlanması için sigortalılığınızın sonlanması ardından sigorta müdürlüğüne başvuru yapmanız lazım. Bunu yaptınız mı?

Üst Alt