Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetişkin Görme, İşitme ve ortopedik engelliler için ücretsiz okuma-yazma eğitimi kursları [Duyuru]

ECE

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Yetişkin Görme, İşitme ve ortopedik engelliler için ücretsiz okuma-yazma eğitimi kursları [Duyuru]

İlköğretim çağını geçmiş, okuma-yazma veya çok az bilen engelli bireylerin, Açık İlköğretim Okuluna devam edebilmelerine yardımcı olmak, öğrenimleri esnasında görme engelli olan vatandaşalrın Braille (kabartma) okuma-yazma öğrenmelerini sağlamak amacıyla;
görme engelli bireyler için Ankara/Göreneller Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda;
işitme engelli bireyler için Ankara/Yılmaz Balaban İşitme Engelliler İlköğretim okulu'nda;
ortopedik engelli bireyler için ise Ankara/Altındağ Doğan çağlar ortopedik Engelliler İlköğrtim Okulu ve Meslek Lisesi'nde
23 Haziran-29 Ağustos 2008 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Dikkate Alınacak Esaslar:
1- Müracaat sayısının en az 10 kişi olması halinde kurs açılabilecektir.
2- Daha önce bu kurslara katılarak ikinci kademe belgesi alanlar tekrar bu kurslara alınmayacaktır.
3- Kursa katılan kursiyerlerin yeme, yatma ve benzeri ihtiyaçları kursun yapılacağı okullar tarafından karşılanacaktır.
4- Kursa katılım için 02 Haziran 2008 tarihine kadar adı geçen okullara doğrudan müracaat edilebilecektir.

ÖNEMLE DUYURULUR

Üst Alt