Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetişkin hasta bezi projesi ile uğraşmaktayım. Sorularınızı bekliyorum

b.i

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar benim adim Bilal ve avrupada yasamaktayim.
Suan yetiskin/hasta bezi projesi ile ugrasmaktayim.

Türkiyede hasta bezleri satacagim internet üzerinden 2012 3. aydan sonra.

Bu ürünleri daha sonraki dönemlerde medikalcilerden ve eczanelerden de alinmasi mümkün olacak.
Ilk dönemde satmak istedigim ürünlerin bazilari söyle.
  • bildiginiz normal yapiskan bez (cocuk bezleri gibi) XS-XL
  • külotlu bez (normal külot seklindeki bezler) XS-XL
  • ped seklindeki bezler (külot icine yerlestirilir)
Bu ürünlerin Türkiyedeki ürunlerden bazi farkli özellikleri sunlar:

-Bezlerin XS a kadar kücük olabilmesi
-Yapiskanlarin defalarca cikarilip yapisa bilmesi
-Yapiskanlarin esnekligi
-Emici özelligi cok daha iyi ve hizli olmasi
-Kokuyu önleye bilmesi
-Cevre duyarli olmasi
-Parfum ve sagliga zararli olan katki maddelerin olmamasi
-Tamamen dogal maddelerle üretilir
-Koruyucu bariyerleri cok daha iyi olup kiyafetlerin islanmamasini saglar
-Özel bir makine sayesinde vücüt hatlarini saran bezler
-Bu tür özelliklerle birlikte dünyanin en iyi yetiskin bezleridir

Ürunlerimizin hepsi UBB ye kayitlidir

Internet sayfamiz hazir oldugunda numune talebinde bulunabilirsiniz. Internet üzeri siparislerde yollanan tüm ürunler gizli paket seklince olacaktir.

Yukaridaki belirtmis oldugum yazida bir anlasmamazlik varsa, sorularinizi bekliyorum.

Saygilarimla
Bilal

Güzel bir çalışma tebrik ederim. Umarım düşlediğiniz başarıya ulaşırsınız.

Türkiyedeki hastalarimiz daha iyi ve kaliteli ürünleri hak ediyor bundan süphemiz yok zaten.
cevapin icin ayrica tesekkur ederim.

Bu bezlerin en küçüğü 14-15 kilo olan bir çocuğa uygun olacakmı.diğer bir değişle normal çocuk bezlerindeki 4+ veya 5 numara ebetlarında üretiminiz olacakmı.şu anda ubb kayıtlı çocuk bezi olmadığı için zaman zaman sorun yaşanmaktadır.

Sorun icin tesukkür ederim.

Normal bezler icin
-XS bezlerimiz kalca boyutu 50-60 cm.
-Small bezlerimiz kalca boyutu 60-85 cm.
-Medium bezlerimiz kalca boyutu 70-110 cm.
-Large bezlerimiz kalca boyutu 100-150 cm.
-XL bezlerimiz kalca boyutu 100-170 cm.

yukarida belirtmis oldugum ölculer bezlerimizin kalca boyutudur.
umarim sorunuzu cevaplamisimdir.

Saygilarimla
Bilal

Piyasaya yeni ve kaliteli ürün girmesi güzel olacaktır...

Merhaba OturanBoga,

Evet bende sizin gibi dusunuyorum. Türkiyedeki kardeslerimiz bunlari hak ediyor cunku.

Cevap yazdigin icin ayrica tesekkür ederim

Saygilarimla

hayırlı olsun fakat su anda da türkiyede cırtcırtlı bezler var

Merhaba nova,

Öncelikte vermis oldugunuz cevap icin tesekkür ederim.

Bir bezin cirrcirtli olmasi iyi bir özellik, fakat emici özelligi ve vucut hatlarina yapismasi en önemli özelliklerdir.

Bu ürünler yetiskin kategorisinde dünyanin en iyi yetiskin bezleridir. Bunlari numune olarak deneyen hastalar kesinlikle anlayacaktir.

Saygilarimla

Neden sade türkiye b.i .Ürünler başka yerlerdekinden daha iyi değilmi.Ben şahsen iyi olması gerektiğini düşünüyorum.Hem de en iyisi olmalı diyorum. kolaylıklar dilerim.

Merhaba mavikalem34,

Baska yerdeki ürünlerden de daha iyi.

Suan dünyada 60 ülkede mevcut bu ürün ve dedigim gibi dünyanin en iyi yetiskin bezidir.

Internet sayfasi hazir oldugunda sizleri bilgilendirecegim. Baska sorulariniz varsa cevaplamaktan memnün kalirim.

Saygilarimla

Fiyat konusunda henuz kesin birsey demiyorum tam belli olmadigi icin.

UBB nin size destek verebilmesi icin faturada adet sayisi ve ne ürünü oldugu disinda hangi seyler mevcut olmali ?

Daha sonraki zamanlarda bir fatura örnegi sunup sizden gelen yorum/cevaplarla birlikte düzenlemeye calisacagim.

Sayigilarimla

arkadaşlar,ez ve sonda konusunda sizlere yardımcı olabilririm,artık yeşil kartlılarda sgk kapsamına alındığı için,2 ayda bir ücretsiz kapınaıza kadar bez ve sonda yollamak için ,ihtiyacı oşanlara yardımcı olmakistiyorum...05077899369 nolu telefona çağrı yapan arkadaşları arar ve yardımcı olurum...

arkadaşlar ister bantlı ister külot şeklinde olan bezler yerli yada yabancı zaten var ayrıca sgk karşılıyor ben alıyorum isterseniz bu kouda yardımcı olabilirim

ataka34;

Öncelikle merhaba yeşil kartlıyım easi cath kullanıyorum bu markanın % kaçını yeşilkart ödüyor ben bir defa aldım % 40 gibi bi mebla ödedim bana çok geldi sizin bi bilginiz varmı bu konuda

b.i;

merhaba
ben neden tek örneklik bez çeşitleri satılmıyor, merak ediyorum.çünkü kullanmayınca anlaşılmıyor.paketin üzererinde istediği kadar bilgi olsun. ben yıllardır bez kullanıyorum.sadece iki markadan memnun kaldım.emiciliği ve bedenime uyması bakımından.biri türkiyede şu anda bulunmuyor.şu anda kullandığım markayıda bulamıyacağım diye aklım çıkıyor.

Merhaba Sema hanim,Çok güzel bir konuya değindiniz. Paketler üzerinde coğu zaman yazilanlar kullanicilarin beğenisini almiyor ne yazikki.Biz kullanicilarimiza zaten numune(2-3 adet) talebini mümkün kilacağiz ve türkiyenin tüm sehirlerine kargo ile yollayacağiz. Bu paketler konu başliğindada belirtmiş olduğum gibi gizli paket seklinde yollanacaktir. 2012 yilin 3. ayi gibi başlayacağiz. Sizleri ilerleyen zamanlarda bilgilendireceğimSormak istediğiniz baska soru varsa, cevaplamaktan memnün kalirimSaygilarimlaBilal

b.i;
merhaba
cevap verdiğiniz için ilginize teşekkür ederim.size nasıl ulaşabileceğiz ? gelişmeleri bekliyorum

Bir iki ay içeresinde internet sayfamiz bitmiş olacak ve buraya internet sayfamizin ismini yazacağım. Özelden sormak istediğiniz birsey varsa, bincemedikal@gmail.com adresine mail yollayabilirsin. SaygılarımlaBilal

Üst Alt