Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetişkinler için yürüteç var mı?

cicibaron1903

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar beynimde bir pıhtı sonucu felç oldum. fakat ben bu şekilde kalmamak için hergün azimle çalışıyorum gerçekten de büyük ilerlemeler kaydettim. 2,5 sene oldu toplam. Çok araştırdım. aradım ve arıyorum.Bildiğiniz bir medikal olur filan.Böyle bebeklerin bindiği örümcek araba gibi birşey ama yetişkin için. Bana yardımcı olun lütfen.

acil şifalar dilerim bence medikal şirketlerini arayın onlara durumuzu anlatın eminimki size uygun bir cihaz ya bulurlar yada yaptırırlar

Bu tarz urunleri temin etmek biraz zor. Temin etsenizde fiyat olarak biraz uç. Bizde el kol bisikletine bakmıştık. Hastanelerdekinden olan 5 bin Euro gibi bi tutar söylediler. Azminiz içinde kutlarım . Benim de babam beyin kanaması geçirdi. Derler ki işte 2 sene sonrasında gelişim az olur buyuk gelişim olmaz. Ama bizde sizin gibi hep azim ediyoruz olacak inanıyoruz. Allah da buyuk . Peki şuan durumunuz ne . Nereden nereye geldiniz . Ellerinizi kullanabiliyormusunuz

http://www.engelliler.biz/forum/sos...odyum-cihazini-artik-kurumlar-karsiliyor.html. bu linkede bi bakarsanız PARAPODYUM Cihazıyla ilgili sitede bi konu açılmıl

Öncelik ile ilginiz için çok teşekkür ediyorum açıkçası bu kadar ilgi beklemiyordum. Gayet duyarlı insanlarsınız

şuan ki durumumu değerlendirirsek sağ tarafım %90 dönüş sağladı. şuan sağ tarafım ile telefon kullanıyor ve sizlere ulaşıyorum gayet iyi durumda yani. sol tarafım %35-40 filan ama şuan nasıl desem, yandan düşündüğümüz zaman böyle elim göğsüme dayalı böyle, elim tamamen G şeklinde iken şimdi açılıyor. şuan böyle çat pat yürür oldum 2-3 adım atıyor pat düşüyorum böyle böyle yürümeyi dengeyi sağlamak zor geliyor. fazla teferruatlı olmamak üzere bir yardımcı cihaz arıyorum dediğimiz gibi çok uçuk fiyatlar veriyorlar

kaderortaklari

ünlü Fizyoterapistler ve doktorlar ile görüştük artii son aşamaya ulasmissin deniyor ve yardımcı bir alet veya edavatin tembelliğe yolacacagi konusunda hem fikirler artık güçlendirme degilde denge ustune calis diyorlar bunun içinde denge tahtasi onerdiler alti yaeim ay şeklinde üstü duz bir tahta internetten bulsuk ama yine ucuk fiyatlar ile sunuluyor.. biz resmi bir marangoz a gösterdik 30 liraya halletti bize.. internette 200-250 lira olan sey.. bende suan bu sayede artık yürüyebildigimi mujdeliyorum sevenlerime..

Şöyle bir yürüteç de düşünülebilir belki: MoweGo (Bunun yetişkin boyu da var)

Üst Alt